Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
MrChef
üzenetére
Gyalogos navigációnál lehet fontos. Amikor N5-ről P70-re váltottam (iránytűvel szerelt vs nélküli eszköz) és először használtam a Google Térképet, megdöbbentem, hogy az utcán elindulva mennyivel rosszabbul - nagyobb késéssel - mutatja, hogy merre induljak, indultam el. Kocsiban használva szerintem nincs jelentősége.
-
svgyula
addikt
válasz
MrChef
üzenetére
Szia! Semmilyen hatással nincs a navigációra. Mivel azokat "elméletben" célhardverral is csak a "műhódak-tól" való távolság alapján számítja ki a pozíciót. A telefonban meg ahol nem képesek megfelelő antennát belebuherálni, ott van A-GPS vagyis mobil hálózat alapján segít magára találni.Amelyik meg végképp "gagyi" az pedig csak akkor indul el ha van WIFI és először tud pozicionálni. Találkoztam ilyennel! WIFI mellet pozicionálni utána lehetett használni amíg célba ért. Aztán ha a visszaúton induláskor nem volt WIFI a kezdőrúgásnak, akkor kezdő szívás volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest