- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
sbwolf #117787 üzenetére
Ne aggódj, én már az alapvető összehasonlítós videóját nem értettem, hogy az I6 slow motion videója hogyan hasonul a "szarfos" RN3P videójához. Merthogy ugye slow motion videót nem árt slow motion videóhoz hasonlítani. Ha élből kellett volna véleményt mondanom, és ezt nem veszem figyelembe, akkor az lett volna a meglátásom, hogy az I6 elég fos felbontású videót tud csinálni a RN3P-hoz képest.
Aláírom, tényleg jobb az I6 videója, de nem támaszt alá 100e Ft-nál nagyobb árkülönbséget az, hogy valójában szar vagy éppen fos videót néz az ember. Ha nem hasonlítgatunk, hanem csak nézzük a felvételeket külön-külön, akkor bizony pedig rájövünk, hogy vagy mindkettő szar, vagy mindkettő jó, de kardinális különbség nem lesz köztük.
Ha meg az ember odatesz melléjük egy céleszközzel készült képet vagy videót, akkor bizony még kevésbé merül fel bennünk az, hogy van különbség, mivel mindkettő alapvetően szar lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest