- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarci25 #116619 üzenetére
Sajnos a Paris nem a leginkább jó alkatrészekből összerakott telefon, és itt most a felhasznált belsőt értem, leginkább a kijelzőt. Eddig 2-őt láttam, mindkettőnek foltos a képe. Mindkettő úgy jött, hogy be sem kapcsolt, de szerencsére csak akku gondjuk volt. Az egyiknek 2 órás töltés után visszajött a lelke, a másiknak nem , ott eleve hibás volt az akku.
Azonban használatba vétel során mindkét tulaj elégedetten nyilatkozott a telefonról (sajnos egyikőjük sem tudja nélkülözni, így nem tudtam megkaparintani, hogy picit mentegessek, meg recovery-t babráljak hozzá)..
Az összeszerelés minőségére sem panaszkodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged