Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
Udv!
Kb 1 honapja hasznalom, teljesen meg vagyok elegedve mostmar vele, mikor megkaptam rogton jott ra frissites, na azzal ment a telefon nagy nehezen 1 napot.Azota jott egy ujabb frissites 12.11es es nem tudom mit mahinaltak benne , de megtaltosodott es nalam minden be van kapcsolva ami letezik, wifi, 4g, gps ezeket sosem kapcsolom ki, es elmegy 2 napot.Van egy-ket nyugom meg mindig vele, de alapvetoen mostmar meg vagyok elegedve. raadasul jon az ujabb update 12.17-es mar beharangoztak facebookon , de ota-n meg nem csuszott le hozzam.Megnyugtato hogy foglalkoznak azert a keszulekkel.
#115357 Beni2360
Vagy 1 sim, es sd, vagy 2 sim megy bele.egy kartyaval hasznalom es sd nelkul, tekintve hogy eleg nekem a benne levo 32gb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő