Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robag74
csendes tag
válasz
nimfas
üzenetére
A Flyme az csak egy "felület", amit Androidra is és a YunOs-re is fel lehet tenni. Tehát ettől még lehet kínai belpiacos is és nemzetközi verzió is. Ha jól tudom az M57A típus a nemzetközi verzió
A nettel kapcsolatban: Nem tudom próbáltad-e, de ez ugye egy két simes teló. A sim kezelés app-ban vagy menüben kell beállítani, hogy melyiken legyen engedélyezve a mobilnet. Nem tudom ezt nézted-e, vagy állítottad-e. Az enyémen sem volt net, amikor megvettem, pedig az APN-t és egyebeket beállítottam.De miután engedélyeztem, hogy a megfelelő sim-en menjen a net, máris minden OK lett.
Remélem sikerül megoldanod! -
tibcsi0407
félisten
válasz
nimfas
üzenetére
Nem. A YunOS a kínai belpiacos, egy eléggé átszabott Android. A Flyme pedig már a global változat Gapps-szel és Androiddal. Ahogy látom a linken, azok lesznek az international verziók.
Az, hogy a LOG-ban nem írnak mindent, az nem zárja ki, hogy aktiválták a hiányzó frekvenciákat.
Egyébként amíg nem próbálod meg, addig nem fogod megtudni.
Ha pedig az ilyesmi kihívást jelent, akkor szerintem hanyagold a kínai telefonokat és vegyél itthon valamit. A legtöbbnél azért néha bele kell nyúlni a rendszerbe.
Itt pedig a nyelv hozzáadása.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest