- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robag74
csendes tag
válasz
nimfas #114956 üzenetére
A Flyme az csak egy "felület", amit Androidra is és a YunOs-re is fel lehet tenni. Tehát ettől még lehet kínai belpiacos is és nemzetközi verzió is. Ha jól tudom az M57A típus a nemzetközi verzió
A nettel kapcsolatban: Nem tudom próbáltad-e, de ez ugye egy két simes teló. A sim kezelés app-ban vagy menüben kell beállítani, hogy melyiken legyen engedélyezve a mobilnet. Nem tudom ezt nézted-e, vagy állítottad-e. Az enyémen sem volt net, amikor megvettem, pedig az APN-t és egyebeket beállítottam.De miután engedélyeztem, hogy a megfelelő sim-en menjen a net, máris minden OK lett.
Remélem sikerül megoldanod! -
tibcsi0407
félisten
válasz
nimfas #114956 üzenetére
Nem. A YunOS a kínai belpiacos, egy eléggé átszabott Android. A Flyme pedig már a global változat Gapps-szel és Androiddal. Ahogy látom a linken, azok lesznek az international verziók.
Az, hogy a LOG-ban nem írnak mindent, az nem zárja ki, hogy aktiválták a hiányzó frekvenciákat.
Egyébként amíg nem próbálod meg, addig nem fogod megtudni.
Ha pedig az ilyesmi kihívást jelent, akkor szerintem hanyagold a kínai telefonokat és vegyél itthon valamit. A legtöbbnél azért néha bele kell nyúlni a rendszerbe.
Itt pedig a nyelv hozzáadása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged