Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
femiki
üzenetére
Játékra Oneplus Two ha ez lenne a kérdés.
fateless:
Így van, ha nincs hálózat akkor sokkal nehezebben fog jelet találni, mint egy "normál" GPS-el rendelkező készülék (nem telefon, mert a telefonokba AGPS van). Normál GPS vevők (leginkább autós navigációk) sokkal gyorsabban találnak jelet önerőből (nyilván AGPS gyorsabb lesz hálózattal, ez tény) és meg is tartják azt. Szóval nem mondtam, hogy rossz az AGPS, egyszerűen egy olcsóbb és energia hatékonyabb megoldás a normál GPS vevőkkel szemben. Más a felhasználási területe is, mondjuk akinek nagyon fontos a navigáció (mondjuk kamionos) az külön eszközt fog venni erre, nem fogja magát egy mobil AGPS-re bízni. De az általam linkelt oldalon is hoztak példát, túrázók is dedikált GPS-t fognak használni, nem pedig egy telefon AGPS-re várni térerő hiányában (ami egyébként könnyen meg is szakad, normál GPS eszközök egyszer jelet találnak akkor nehezen veszítik el, pl alagútba vagy hasonló esetben, ezzel szemben én mobillal sokszor hallottam, mikor mondta, hogy megszűnt a jel). Jó az AGPS, sokaknak ez is bőven elég (nekem is), de bizonyos körülmények között nem versenyezhet a normál GPS eszközökkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő