Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
zebede #107201 üzenetére
Még mindig UMI kalapácsot használok, nem tudtam még átköltözni az M52-be, idő hiány
1 napos az akkuja, (CooliCool küldött még 1db-ot pluszba) nálam kb 24 órát bír, az újabb akku kicsivel többet,
állandó mobilnet vagy wifi, szinkronizálás, + bluetooth telefonálás, VoIP és GSM.
A ZTE V5 többet bírt, de azt is képes voltam reggel 6-tól estig lemeríteni, főleg ha csak mobilnet volt.Van és volt a családba több db is, ha spóroltak az energiafelhasználással akkor tényleg jóval többet bírtak, mint az én felhasználási szokásaimmal.
Csak én nem vagyok hajlandó vakoskodni min. fényerőn, ami nem mellesleg az UMI-nál jóval nagyobb mint a V5-nél, és max. fényerő se rosszabb.Amit hiányolok az a jó kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest