Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
janaman01
üzenetére
Flyme OS-ből a legújabb van, amit automatikusan felajánl. Elvileg nem is dual-sim-s, mert a sim csatlakozónál 1 sim van + egy hely az SD-kártyának. Nekem is ez volt az első, amire gondoltam, de nem találtam rajta 2. opciós sim bemenetet.
Ha esetleg úgy döntök, hogy borítom az egészet és telepítek rá valami os-t, mik a lehetőségeim? Mire álljak át és hogy?
Oké, nekem is ez az ötletem volt még. OS váltással nem lehet mahinálni rajta? Ubuntut felrakni, vagy egyebek? Hogy tudom leellenőrizni, hogy tényleg csak kínai 3g-vel megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Iphone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest