- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #103627 üzenetére
Szia! Erre a dologra van egy kifejezés "a bőség zavara" Mások szerint szexuális gondok vannak azaz döntéshozási impotencia! Egy átlag ember képes eldönteni azt, hogy mire van szüksége! Aki ezt nem vagy csak segítséggel tudja................
Az amire te gondolsz a 14 nap visszavásárlási garancia az csak egy "márkpetting" fogás senki nem vár vissza semmit! Igaz a törvény erre lehetőséget ad DE a normális ember csak a hibás terméket viszi vissza! Most abba ne menjünk bele, ha nem tud lila hátteret sárga betűkkel beállítani és nincs benne smink tükör (a honor 6-ban van) akkor már hibás is a termék! Tudod az ilyen vásárlóknak köpnek bele a levesébe a vendéglőkben és biztosan legközelebbi vásárlásnál abból kap ami már megjárt olyan bugyrokat amiről jobb ha nem tud
Ezt azért tudom pontosan mert az a kolléganőm aki velem szemben ül pont ilyen! Volt már neki jópár pofára esése és soha nem érti miért vele történik ilyen? Hát én sem tudom de sejtem vagy mégsem? De lehet, hogy talán? Vagy nem? De erős vagyok és tudok dönteni! Vagy mégsemNem értem mit is kellene vagy hogyan?
Na az ilyen a "reménytelen eset"! Hisz volt már itt is jó pár szerencsétlen aki két hónap alatt sem volt képes választani telefont pedig minden segítséget megkapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest