Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
b0bcat
üzenetére
Jó kis telefon volt a zp700- am . Szèp telefon , szèp kijelző , normális kamera ,OTG , mágneses szenzor , stb . Ma is azt használnám , ha nem romlott volna el . De csak fèl èvig volt jó ,utánna már több sebből vèrzett . Követtem a fórumát , több embernèl is hasonlóak voltak a hibák .
Az , h drágább mint egy Cubot azonos kategóriában , hááát , ezt nem tudom . Nekem 32.000.- jmf - be került 1 ève . Gondolom hasonló tudásu Cubot - ot sem lehetett volna lènyegesen olcsóbban megkapni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest