Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
GIJoe #102784 üzenetére
Pontosítsunk:
Itt a Huawei SINCS fent, mint ahogy a Jiayu SEM:
http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorillaGyári tesztnek alávetett készülék kerülhetett be a listába - ha jól olvastam.
Itt meg Jiayui is van fent, az F2 miért nem lenne azzal gyártva (feltételezés):
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_Gorilla_Glass...de ki és mikor frissítette ezt a wikipedia oldalt.
-
BaginZe
tag
válasz
GIJoe #102784 üzenetére
Egyik hozzászólásban sem volt szó garanciáról, nem tudom, ez hogy jön ide?
A felsorolt négy "feltétel"-ből 2 igaz a honorra, nálam a kettő a négynek pont a fele. A honor 3c-ről eddig nem tudtam, hogy gorilla glass lenne, de mentségemre szóljon, hogy most átnéztem több magyar és külföldi oldalt is, és ők se tudják ezt róla.
"az F2 betegségeivel szegény Capát fogják itt halálra szekálni"
Ennek megint nem tudom, milyen jelentősége van ebben a témában...
Az eredeti hozzászólás:
"Ami kell: 2SIM, 4G, GPS, levelezés (owa) pár alkalmazás"Szóval itt megint nem értem, hogy miért érdekes, hogy neked fontos-e ha 2mp helyett 0,54mp egy weboldal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest