Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
GIJoe
üzenetére
Pontosítsunk:
Itt a Huawei SINCS fent, mint ahogy a Jiayu SEM:
http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorillaGyári tesztnek alávetett készülék kerülhetett be a listába - ha jól olvastam.
Itt meg Jiayui is van fent, az F2 miért nem lenne azzal gyártva (feltételezés):
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_Gorilla_Glass...de ki és mikor frissítette ezt a wikipedia oldalt.
-
BaginZe
tag
válasz
GIJoe
üzenetére
Egyik hozzászólásban sem volt szó garanciáról, nem tudom, ez hogy jön ide?
A felsorolt négy "feltétel"-ből 2 igaz a honorra, nálam a kettő a négynek pont a fele. A honor 3c-ről eddig nem tudtam, hogy gorilla glass lenne, de mentségemre szóljon, hogy most átnéztem több magyar és külföldi oldalt is, és ők se tudják ezt róla.
"az F2 betegségeivel szegény Capát fogják itt halálra szekálni"
Ennek megint nem tudom, milyen jelentősége van ebben a témában...
Az eredeti hozzászólás:
"Ami kell: 2SIM, 4G, GPS, levelezés (owa) pár alkalmazás"Szóval itt megint nem értem, hogy miért érdekes, hogy neked fontos-e ha 2mp helyett 0,54mp egy weboldal?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest