Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
balazs1011
üzenetére
Lecserélted a 4 magos telódat? Mi volt azon "olcsó hús"?

szerk: most nézem a JIAYU G3-t... Ez egy 2 magos telcsi. Minőségi csere volt!

-
iMaverick
addikt
A videózásnál 720p, X264, 2mbps, MP4-be. Külön nem állítok rajta semmit. Valahogy ennyit bír ezeknek a kütyöknek a kamerája... Főleg ha kicsit félhomály van, iszonyat zajosak lesznek a képek-felvételek... Nem mondom, hogy a Galaxy W-nek milyen tükörreflexes digitkamerákat megszégyenítő felvételei voltak, de ehhez a 8mpx-es cucchoz képest mégis vérprofi volt... (Annál nem volt ekkora gáz, ha nem voltak ideálisak a fényviszonyok.)
-
iMaverick
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Azt nem tudom, hogy kisda kolléga miért az LgCamera app-ot használja, de én pl. a Haipai i9377-en azon prózai okból teszem ezt, mert a gyári kamera app videót 3gp-be akar rögzíteni... Nem viccelek.

Ráadásul semmilyen minőségi állítást (felbontás, tömörítési kodek, stb.) nem lehet állítani. (A sima fotó részt ellentétben nem hanyagolták így el. Érthetetlen.)
Az LGCamera-ban vígan lehet mindenfélét állítgatni (MP4, X264-es kodek, 720p, 1080p... Bár az 1080p-re ugyanazt a bezöldülést csinálja nekem is.)
-
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
Miért adod el a ZTE Grand X-et? Annó valamelyik topicban nagyon megkaptam a magamét, hogy az milyen pöpec és mekkora tudású procival szerelt teló és hogy ezek a kínai Mediatek-es procival szerelt "sz@r"-ok meg nem jók semmire.
Köpni-nyelni nem tudtam! Erre most írod, hogy cseréled lefelé... (Fentebb nem rád gondolok, az egyik PH-s fórumtársunk írta nekem a magáét!)
-
iMaverick
addikt
válasz
balazs1011
üzenetére
Szerintem kicsit abba a cipőbe léptél, mint én annó a Haipai i9377-tel... Minek utána itt a topicban nem ismerték, így nekem kellett "utánajárni", szerintem Neked is ezt kellene tenned!
Google... Esetleg http://forum.china-iphone.ru/ és/vagy http://4pda.ru/.
Pár napig túrtam a netet és "hopp", volt root... Aztán még pár nap, találtam rá rom-ot. Egyszer közben sikerült soft-brick-elni is, de arra is találtam megoldást.
Közben annyi infó összejött, hogy írtam egy bemutatót is a telóról ide a PH! Logout-os részére, hogy másnak ne kelljen szívnia vele.
De így, hogy beírod amit az Antutu kiírt Neked és hogy a T. fórumtársak öntsenek "nyakon" az infókkal... Ez nem így működik.

-
iMaverick
addikt
válasz
Flottamester
üzenetére
Gyakorlatilag én is így jártam...
Nem mondom, hogy nem kell egy kis mersz ehhez, de ha már nincs semmi veszteni valód, akkor inkább egy kis barkács.
pmikloska: gyakorlatilag arra gondolt a kolléga, hogy azt a két pontot rövidre zárva még a szoftbrick-es teló is életre kelthető.
-
iMaverick
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Elméletileg le lehet menteni a jelenlegi rendszert az SP Flash Tools-szal. Asszem az XDA-n láttam tutorial-t a témában. Googli!

-
iMaverick
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Óvatosan ezekkel a rom cserékkel! Ahogy látom, ezek az MTK-s chipes telefonok eléggé érzékeny jószágok.
A múlt héten berágtam, hogy nem találok CWM-et a Haipai i9377-re, így kerestem egy hardverben nagyon hasonló ketyerét, amihez viszont volt CWM. SP Flash Tool-lal be is sütöttem és... Izé, hát úgy softbrick-es lett a telefon, hogy csak na!
Be sem kapcsolt!Még jó, hogy a neten található egy rakat unbrick leírás: azokból hámoztam ki, hogy multitester-rel ki kell nyomozni, hogy hol van adott 2 testpoint és azok összeérintésével és az SP Tools-szal vissza rakhatja a hülye gyerek az eredeti rom-ot. Már ha találsz. (Nekem mákom volt: miután megvettem a telefont, egy orosz oldalon megtaláltam a komplett rom mentést.)
Szóval ha nem találsz echte a készülékedhez való cuccot, inkább ne is erőltesd!
-
-
iMaverick
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Hát amivel szemezel, ahhoz nem kerestem eddig CWM-et, custom rom-ot, egyelőre az i9377-hez próbáltam keresgetni, de nem sok sikerrel...
Lehet még nagyon friss a telefon, vagy mitomén, de eddig csak a root sikerált. Félre ne érts: ezzel sincs így probléma, csak hozzászoktam a frissítésekhez és a custom rom-okhoz. (A Cyanogenmod a kedvencem.) Nem tudom, hogy a Haipai-os cuccokhoz lesznek-e ilyesmik egyáltalán... -
iMaverick
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
+1 a Haipai-nak. Nálam egy i9377 van, semmi gond. A root sem volt vészes. (Bár nem pont ehhez volt való, de működött.)
-
iMaverick
addikt
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba egy Haipai i9377-es dual-sim-es csodamobillal. Eddig tetszik, gyors meg minden, de a korábbi Samsung telefonjaimra elég gyorsan rátettem a CWM-et... Namost ennél meg vagyok kissé lőve.
Így "direktbe" nem találtam a készülékre CWM-et, sőt rom-ot sem. (Bár eléggé friss a cucc: a Telefonról részben szeptemberinek írja a JB-t)
Azt viszont látom, hogy ez az MT6577-es chipkészlet eléggé elterjedt. Az volna a kérdésem, hogy ezek "csereszabatosak" egymással? Mármint pl. a CWM. Ami jó az egyikre, az rámegy a másikra is? (Persze anélkül hogy brick-elné az ember.)
A válaszokat előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- BestBuy topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ingatlanos topic!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lehet még nagyon friss a telefon, vagy mitomén, de eddig csak a root sikerált. Félre ne érts: ezzel sincs így probléma, csak hozzászoktam a frissítésekhez és a custom rom-okhoz. (A Cyanogenmod a kedvencem.) Nem tudom, hogy a Haipai-os cuccokhoz lesznek-e ilyesmik egyáltalán...