- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
whatnot #82206 üzenetére
Az van, hogy két tábor van: az egyik szerint az MTK-s telefonok zsigerből képtelenek pontos navigációra, míg a másik tábor szerint egyedi hibákról van szó, nem pedig rendszerszintűről.
És akárhányszor felmerül ez a téma, mindig komment áradatba, sőt "háborúba" torkollik, és már többször bezárták miatta ezt a topikot, így célszerű lenne nem feszegetni ezt a kérdést.
-
b0bcat
addikt
válasz
instantwater #82129 üzenetére
"Zopo soha"
Azért ez így erős, nem?
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #82058 üzenetére
Nekem speciel pont bejön ez a pöttyözött hátlap.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #82056 üzenetére
Túl nagy volt. Nem tudtam vele kényelmesen telefonálni, mert ha a fülemhez emeltem, leverte rólam a szemüveget.
Pedig volt már hasonló méretű telefonom, és ott nem volt ilyen gond. Az a magyarázat, hogy a 7320-as "divatosan szögletes" (őszinte leszek: teljesen rá vagyok kattanva ezekre a téglatest alakú telefonokra a Talk 5H megjelenése óta, ez a Coolpad pedig élőben még az LG G3 mellett is hasonló kategóriás készüléknek látszik!
), és emiatt a sarka útban volt.
Azért különösen szomorú ez, mert már korábban rádöbbentem, hogy az 5,3-5,5 colos méretkategória lenne nekem való, de a jelek szerint oda kell figyelnem arra is, hogy milyen alakú készüléket vásárolok ebben a méretben.
A C1 pedig duplán megfelelne: le van kerekítve a teteje, valamint a hangszóró is teljesen a tetejére van hozva a készülék házának, miközben mm-re ugyanolyan széles, mint a 7320.
A félreértések tisztázása végett: a készülékkel semmi baj nem volt! A Coolpad 7320 legjobb kínai telefon, amit valaha a kezemben tartottam!
Elegáns, masszív, gyors és stabil. A Coolpad saját UI-ja ráadásul külön tetszett!
Hihetetlenül csalódott voltam, amikor - az első telefonáláskor - kiderült, hogy éppen csak telefonálásra nem tudom normálisan használni.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #82054 üzenetére
"Az antelife-os X1 széria az tuti buherálva volt..."
Jól emlékeztem, hogy volt valami "legendásan" nagy átverés.
De ha általában jók az Umik, akkor lehet, hogy elgondolkozom egy ilyen beszerzésén.
(Remélve, hogy ezzel nem járok úgy, mint a 7320-assal.
)
-
b0bcat
addikt
Kollégák! Mind gondoltok az Umi C1-ről? Nem a Cross változatra, hanem a "sima" 5,5 colosra gondolok.
Pontosítom a kérdésemet: azt a bizonyos olcsó, minden bizonnyal refurbished Umi szériát leszámítva, amiből több fórumtárs is rendelt, általában jó minőségűek (voltak) az Umi készülékek?
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #82037 üzenetére
Egyszerűbb lett volna már előzőleg annyit írnod, hogy ők valóban komolyan veszik a gariztatást.
De legalább értem már, hogy min kaptad fel a vizet. (Holott próbáltam úgy fogalmazni, hogy ne az jöjjön le belőle, hogy feltételezném, hogy az átlagosnál kevésbé veszik komolyan ezt a kérdést. A jelek szerint sajnos nem sikerült.
)
U.i.: Csak most az imént tűnt fel, hogy oroszlánfejes az avatarod a tigrises neved ellenére.
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #82032 üzenetére
Egyről beszélünk.
Az az elméleti garancia, amikor beadsz valamit gariztatni, de nem az történik, aminek történnie kellene.
Amúgy valóban nem volt még dolgom velük, mindössze mások tapasztalataira tudok hagyatkozni. Ezért is írtam, hogy elméletben van gari (jótállás), hiszen törvény kötelezi őket erre.
Mi ez a harapós hangulat, oroszlánfejű gipsztigris úr?
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #82029 üzenetére
Nem ördögtől való.
Csak átszitázott logós, egyedinek hazudott ugyanolyan készülékek, mint amit kintről lehet rendelni. De ha valakinek ér az itthoni elméleti garancia kemény (tíz)ezreket, akkor lelke rajta.
(A Concorde 5700-asból volt forgalomban olyan széria, amire véletlenül az "ANDROID" felirat került Concorde helyett, mint azokra az OEM modellekre, mint amiket kintről lehetett rendelni.
)
Használtan, de még garancia időn belül néha lehet egész emberi árú darabokat is kifogni.
És én nem vagyok szakértő.
-
b0bcat
addikt
válasz
Rodzser Mór #81977 üzenetére
Ne haragudj a kérdésért, de biztosan jól értelmezed az ábrát? 0 szabad RAM-nál (nem is tudom, hogy lehetséges-e ilyen, mert az Android, ha memóriára van szükség, valamit kilő) a telefonnak meg kellene állnia, mint a szög.
Nem tudnál mutatni egy képernyőfotót?
Nekem az első Androidos telefonomon, a Huawei Y200-on volt általában 50 mega körül a szabad RAM (256 MB volt a rendszermemória összesen), és azzal úgy még normálisan lehetett használni a telefont (2.3-as rendszerről beszélünk), bár néha böngészés közben bezárt a gyári böngésző. A mostani telefonomban 250 mega körül alakul általában a szabad RAM, de ez is ugyanúgy bezár néha böngészés közben, ha telítődik (4.0-s Android).
A Jiayu F1-nél szűz állapotban 280-290 mega volt szabad az 512-ből. Más telefonnál meg van, hogy már eleve 100 mega alatt indít a szűz rendszer (szintén 512-ből), de ebből sem lehet messzemenő következtetést levonni, mert elméletileg az a jó, ha minél több dolog be van már előre töltve a memóriába. Legalábbis az itteni szakértők közül van, aki ezen az állásponton van.
@aytukabozs:
Én továbbra is azt vallom, hogy "alap dolgokra" teljesen vállalható még ma is a fél giga RAM legalább egy MT6572 (vagy hasonló teljesítményű) SoC kíséretében.
-
b0bcat
addikt
válasz
Dominó85 #81932 üzenetére
Őszinte leszek: IPS-hez szokott szemnek nem szép. Olcsó Samsung/LG/stb. TFT-hez szokott szemnek viszont annyira nem rossz. Most a betekintési szögekről beszélünk, nem a felbontásról. De hát valahol spórolni kell...
Összességében annyi pénzért jó cucc. (A Jiayu F1, ami egy igen kitűnő készülék a maga kategóriájában, drágább nála, és szintén nem IPS kijelzős.) Két példány is van a közelemben, és nem hallottam róluk soha panaszt, pedig az egyik júzer egy 12-13 éves srác, aki mindennap más játékot tölt le rá, a másik pedig egy 30-hoz közeli hölgy, aki szintén sokat nyomkodja, bár ő kevésbé játszik rajta. A srác pedig ütésállóság szempontjából sem kíméli a telefont (az összes sarka le van már kopva a narancssárga háznak), az viszont eddig mindent kibírt.
Nem mellesleg a MIUI-szerű gyári launcher-rel meglepően gyors is.
Az tény ugyanakkor, hogy kicsit többért van sokkal jobb készülék is. De ennyiért én nem ismerek más készüléket, ami ár-érték arányban ezt tudja, illetve, amivel kapcsolatban személyes tapasztalatom is lenne. Ja, és nem mellesleg az M1 egy aránylag jól sikerült Xiaomi koppintás, amiről elsőre meg nem mondanád, hogy nem valami jobb kínai márka, annyira össze van rakva, annyira jó minőségi érzetet kelt. (Egy időben volt nálam egy ilyen M1 és egy Cubot C11, és bizony az M1 kívülről egy kategóriával drágább készüléknek érződött, pedig a Cubot volt kb. 30%-kal drágább - persze nem véletlenül, hiszen az IPS kijelzős volt.)
Mindegy. Én senkit nem akarok győzködni, de ha én keresnék 20 ezerért a 4,5-5 colos kategóriában valamit, ami arra kellene, hogy a legalapvetőbb okos funkciók menjenek (nekem ugyanis ennyi elég), és hogy ne kelljen nagyon vigyázni rá, akkor biztosan M1-et vennék. Csak a színén kellene elgondolkoznom (ugyanis hat vagy hét színben kapható)...
-
b0bcat
addikt
Ma vettem kézbe a frissen érkezett Coolpad 7320-at. (Nem is jutottam még ennél tovább az ismerkedésben, mert dolgozom...
) Döbbenetesen minőségi benyomást kelt. Olyannyira, hogy az a kollégám is, akinek LG G3-asa van, elismerően nézegette, és a G3 mellé téve sommásan megállapította, hogy egyáltalán nem látszik a közel négyszeres árkülönbség.
(Belülről persze tudjuk, hogy nagyon más a helyzet: tripla mennyiségű RAM, négyszeres felbontású kijelző, stb...
)
Szóval szép, na.
-
b0bcat
addikt
válasz
csatalovas #81736 üzenetére
Nem piszkálódásból kérdezem, de a műszakibazáros helpdesk mit mondott?
-
b0bcat
addikt
válasz
tolvaj! #81690 üzenetére
Csak arra céloztam, hogy az "elsődleges" telefonom egy Haier W910, amiben ugyebár 1 giga RAM van.
És az optimalizáció szempontjából is teljesen egyetértünk, csak az üt szöget a fejembe, hogy két lényegében érintetlen, gyári rendszerről beszélünk, hiszen mindkettő "echte csájníz" készülék. De ezek szerint mégis végeznek valamiféle optimalizációt a gyártók.
(Csodálkozom is néha, amikor az általában 10-11 ezer Antutu pontot tudó MT6572 egyes készülékekben csak 7 ezer pont körül teljesít.)
-
b0bcat
addikt
válasz
tolvaj! #81678 üzenetére
Nyilván, de akkor is furcsa nekem, hogy egy jóval erősebb procival (Antutu szerint kb. 3x erősebb az MT6572, mint az MT6575), újabb Androiddal hogyan tud szaggatni. Bár az nem derült még ki, hogy melyik madaras játék akadt.
(Az említett készülék amúgy egy aTAB5 volt, azaz DaPeng i9230+, 4.0-s Androiddal.)
Kis pontosítás: előszeretettel próbálgatok fél giga RAM-os készülékeket.
-
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
válasz
cool13 #81513 üzenetére
Nos, vannak az ismert nagy kínai gyártók, a Huawei és a ZTE. Velük egy kategóriában a kevésbé ismert Lenovo és a sokak számára ismeretlen Coolpad. Ja, és a TCL/Alcatel.
Vannak kimondott luxusmárkák is: Xiaomi, Meizu, Oppo, One Plus.
Utánuk jönnek a nagyobb nevű kínaiak, mint a Zopo és a THL és Jiayu. Utánuk meg a "középkategória": Cubot, HTM, Star, iOcean, Umi, Elephone, Doogee az ismertebbek.
Röviden: a THL jó márka ezekben a berkekben.
-
b0bcat
addikt
válasz
testo92 #81094 üzenetére
"Az 512 mb-os ram csak netezésre elég?"
Sok minden másra is elég, de kényelmesebb az 1 giga. Leginkább az oprendszer optimalizáltságának a kérdése, hogy mennyire tud gördülékeny lenni. Nekem több fél giga RAM-os készülékem volt, és egyiket sem éreztem lassúnak a mostani 1 gigáshoz képest. (Itt sietve hozzátéve azt, hogy egyrészt a mostani telefonom régebbi verziót - 4.0-t - használ, másrészt pedig nem vagyok hárdkór app telepítgető ill. játékos.)
-
b0bcat
addikt
"A telefont egyébként előszőr kétszer totál lemerítettem..."
Teljesen feleslegesen.
(A lítiumos akkukat nem kell kisütni, sőt, egyenesen árt nekik. A leghosszabb élettartamot pedig úgy lehet elérni, ha 20%-nál tölteni kezded, és 80%-nál abbahagyod a töltést.)
"4.5 óra wifis netezéstől esik le 100-ról 50%-ra az akksi..."
A 9 óra kijelzőidőt nem igazán tudom elhinni.
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #80329 üzenetére
Na igen. Tegnap volt a kezemben egy LG G3, ami ugyebár QHD felbontású. Brutálisan melegszik.
-
b0bcat
addikt
Ezt olvastátok már? Az új nyolcmagos MTK SoC (6595) brutálisan erősnek ígérkezik, legalábbis az
e-penisAntutu szerint. -
b0bcat
addikt
Sziasztok!
OFF kérdés, de annyi szakértő van itt, hogy hadd tegyem fel itt!
A nagybátyám telefonja (Y200) nem hajlandó valami miatt csatlakozni az otthoni wifihez. Próbálkozik, próbálkozik, majd kiírja, hogy tiltott IP cím. A készülék más wifi hálózatokhoz hajlandó kapcsolódni, illetve más eszközök is tudnak az otthoni wifijére csatlakozni. Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
b0bcat
addikt
Honnan tudom, hogy a telefonom kompatibilis-e egy ilyen kütyüvel?
-
b0bcat
addikt
válasz
wwenigma #79400 üzenetére
Mondom, jelenleg 99,9 a deep sleep%.
@7Sony7:
Köszönöm a választ neked is!
Igazság szerint csak azért bosszant a dolog, mert soha egyetlen Androidos készülékem sem produkált még ilyet, sőt, ez a készülék sem korábban, de most úgy fest, hogy szerencsére csak pszichés terhelést jelent ez a folyamatos ébrenlét, miután a Térkép app letiltása után 2,5-szeresére nőtt a terhelés nélküli készenléti idő.
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #79374 üzenetére
Igen, az buktatta le a Térkép app-ot, hogy az ébresztgeti a készüléket folyamatosan.
Most már csak két app-ot mutat, ami ébreszt, de az ébresztések száma alig egy tucatnyi, miközben a grafikonon azt látom, hogy több tucatnyi ébresztés történt az elmúlt 18 órában. Ezt nem értem igazán. Létezhet, hogy a WL nem látja, hogy valami ébreszt? Ráadául a CPU Spy is azt írja, hogy nem pörgött a proci. (Amit az akku megnövekedett üzemideje is mutat.)
Lehet, hogy az akku grafikon mutat hülyeséget?
-
b0bcat
addikt
válasz
b0bcat #79182 üzenetére
Van némi fejlemény.
Letiltottam a Google Térkép app-ot, és feltelepítettem a CPU Spy-t. Drámaian megnövekedett az akku üzemidő (18 óra alatt már csak 22%-ot esik az akku, szemben a korábbi 50%-kal ennyi idő alatt), ami alátámasztani látszik, hogy a Térkép ébresztgetése negatívan befolyásolta az üzemidőt (valamint azt is, hogy minden bizonnyal nem az akku a ludas a túl gyors merülésben).
Ugyanakkor az akku grafikonon továbbra is azt látom, hogy a készülék szinte folyamatosan ébren van, pedig a CPU Spy szerint a készenlétben töltött idő 99,9%-át deep sleep üzemmódban tölti a proci.
Szóval most örülök, de továbbra sem értem, miért van állandóan ébren...
Köszönöm a figyelmet!
U.i.: Még valami. A Wakelock Detector szerint az ébresztgetést a Google app-ok Alarm Manager nevű szolgáltatása végzi. Ezt nem lehet valahol központilag kikapcsolni?
-
b0bcat
addikt
válasz
wwenigma #79173 üzenetére
Félreértettél. A 40% nem a névleges feszültségre (4,2-4,3V) vonatkozott, hanem az üzemi feszültségtartományon belül a 40%-os szintre, tehát 3,6-3,7V-ra.
Mint írtam, most jobb a helyzet, mint a reset előtt, de a végére szeretnék járni ennek az ébrenlét dolognak.
Ha a Térkép törlése megoldja az ébrenlét gondot, de az akku nem fog mégsem többet bírni, akkor egyértelmű lesz a helyzet.
@Somatom:
Köszönöm a segítséget! Neked is és a többieknek is!
-
b0bcat
addikt
válasz
Laza... #79167 üzenetére
Ja, azt hittem már, valami újat fogsz mondani...
(Más fórumokon én szoktam osztani az észt a lítiumos akkumulátorokról, úgyhogy apádat tanítod éppen gyereket csinálni, hogy egy klasszikust idézzek...
)
Ebben a tekintetben természetesen karban voltak tartva az akkumulátorok. Mindkettő.
Tehát én továbbra is másra gyanakodnék.
A szoftveres oldal szakértőit kérdezném, hogy a hibernáláson kívül van-e lehetőség az említett Google szolgáltatások módosítására, hogy ne ébresztgessék a telefont. Elvileg root-olva van a készülék (Super SU fent van gyárilag).
wwenigma: Én úgy tudom, pont nem 100, hanem 40%-ra merítve érdemes a lítiumos akkumulátorokat tárolni, mert úgy a lehető legalacsonyabb a kapacitásvesztés.
-
b0bcat
addikt
válasz
Laza... #79162 üzenetére
Kérlek, fejtsd ezt ki bővebben! Hogyan kellett volna karbantartani az akkut? Ráadásul két akkuról beszélünk, amelyek közül az egyik lényegesen kevesebbet volt használva, most mégis mindkettővel azonos - redukált - üzemidőt produkál a készülék.
Nem mellesleg ez a csökkent üzemidő most van kb. azon a szinten, mint a W910-em gyári üzemideje. MTK vs. Qualcomm...
-
b0bcat
addikt
válasz
tolvaj! #79157 üzenetére
Hadd tisztázzam a dolgot, mielőtt elfajul a vita...!
A kérdéses telefont (Feiteng H7100) már hónapok óta nem használja a nejem, mert kapott egy ZP700-ast helyette. Az utolsó időkben a csere előtt arra panaszkodott, hogy már csak 1 napot bír a készülék szuflával, holott korábban ennek legalább a dupláját tudta. (Papíron 3100 mAh-s akkuk. Jó esetben 2 Ah-sak valójában.
)
Most, hogy már nem használja, lementettem a dolgait és csináltam egy factory reset-et. Utána azt vettem észre, hogy ugyan kevésbé merül, mint amikor még a feleségem használta, de még mindig jobban merül, mint ahogyan kellene neki. Az akku grafikonon pedig azt látom, hogy az "ébren" mező tiszta kék, a készenlét ideje alatt is. Ezzel az a baj, hogy 1) ez a telefon soha nem produkálta ezt korábban, illetve 2) egyik okostelefonunk sem csinálja ezt (tehát azt gondolom, hogy ez nem normális).
Szerk.: Jelenleg kikapcsolt wifivel kb. 10, bekapcsolt wifivel kb. 15%-ot esik az akku egyetlen éjszaka alatt. Korábban egy néhány százalék volt. Azt természetesen nem tudom kizárni, hogy az akku kezd gyengélkedni, de összefüggést feltételezek az állandó ébrenlét és a gyorsabb merülés között.
Természetesen meggyőzhető vagyok arról, hogy nincs ilyen összefüggés.
-
b0bcat
addikt
A Wakelock Detector ezt az eredményt hozta tegnap este:
Láthatóan a Térkép és a Naptár tartja ébren a ketyerét. (Amúgy a Factory Reset óta jelentősen javult a merüléses probléma. Most így - SIM nélkül - kb. 3 nap üzemidőt tudna a gép készenlétben. De ez még sokkal jobb lesz, ha sikerül kiküszöbölni az állandó ébrenlétet.
)
Tehát hogyan tudom az említett két alkalmazást rávenni, hogy NE tartsák ébren a készüléket?
Köszönöm a segítséget!
-
b0bcat
addikt
válasz
robirtok #79092 üzenetére
Két dolog jut róla eszembe elsőre:
1) ez egy klón(-szerű) telefon, ami nem feltétlenül jó dolog
2) nem egy ismertebb, komolyabb márkaHasonló árfekvésben kapsz jobban csengő nevű készüléket hasonló hardverrel (pl. Doogee DG450, bár pont mostanában sorolta fel valaki a különféle Doogee modellek szériahibáit
).
Egy ismertebb márkával kicsit drágábban valószínűleg jobban járnál.
-
b0bcat
addikt
válasz
szili.tamas1 #79085 üzenetére
Az az én fogalmaim szerint nem "itthoni bolt"*, és a 25 ezer nem egészen 20 ezer környéke.
* Félreértések elkerülése végett: semmi bajom azzal a webshoppal.
A nagyáruházakban az átcímkézett kínai készülékeket szó nélkül cserélni szokták, ha gond van velük, és visszaviszed őket.
-
b0bcat
addikt
válasz
KillBill0531 #79018 üzenetére
"hogy tudom lezárni a képernyőt?"
A bekapcsoló gombbal.
@blade4:
Gáz. A készülék is valószínűleg, és az is, hogy nem lehet PP-vel fizetni. Ráadásul 54 értékeléses az eladó.
-
b0bcat
addikt
válasz
tihibaby #79013 üzenetére
Az az, amit tolvaj! kolléga is írt, a Big Launcher.
-
b0bcat
addikt
válasz
Remiel #79008 üzenetére
Annál szinte minden jobb, ami Kínából jön.
Bocsánat, hogy megint szóba hozom, de van ez a <70$ kategóriás HTM M1 nevű ketyere, amit az egyik 12-13 éves ismerősömnek rendeltem, és a mai napig lenyűgöz, hogy ahhoz képest, hogy mit kell elviselnie annak a szerencsétlen készüléknek (gondolok itt részben arra, hogy körbe le van kopva az egész, mert abszolúte nem vigyáz rá a gyerek, valamint arra is, hogy állandóan tele van telepítve minden szir-sz*r kisebb játékkal), a mai napig villámgyors és atom stabil. Ha valamelyik saját gyerekemnek keresnék "eldobható" okostelefont, akkor biztosan ilyet rendelnék.
-
b0bcat
addikt
Szakmai kérdésem lenne. A feleségem régi telefonja, egy Feiteng H7100, nagyon merül készenlétben. Az akku grafikon szerint azért, mert folyton ébren van, pedig erre senki nem kéri. Milyen applikációval tudhatom meg, hogy pontosan mi nem hagyja pihenni?
-
b0bcat
addikt
Ha mindennap összesen 20 percet használod a telefont minimum fényerőn, akkor 2-3 napot lényegében bármelyik okostelefon el fog ketyegni neked.
Ehhez nem kell bivaly akku.
Nekem a Haier W910, ami a Qualcomm proci miatt álló helyzetben is merül, mint a barom az MTK-s telefonokhoz képest, átlagosan 2,5-3 napot bír egy feltöltéssel, pedig elég kicsi (~1800 mAh) akkuja van. A Huawei Y200-am (1400 mAh) phone only üzemmódban 6-8 napot bírt.
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #77796 üzenetére
+1
Ha a gomb-világítást is számításba vesszük, akkor viszont a Wayteq.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest