Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Arrol nem is beszelve, hogy siman eletveszelyes ez az eu adapter, lazan ki tudod huzni ugy a konnektorbol, hogy az adapter bennmarad a konnektorban, a tolto a kezedben es kozben szabadon marad 1-2 centi villasdugo, amiben ott figyel a delej. Nem veletlen, hogy normalis helyeken a tolton ilyen betolos foglalat van, es fel kell ra pattintani a megfelelo villasdugot. Nem aklarok en rosszat se a wayteqnek se az edigitalnak, de marhara rajuk kuldhetne valaki a hatosagot, meg mielott megmurdal valaki.

-
asdf_
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
Nem tudom, az biztos, hogy en halalbiztosan nem akarnek ugy netezni telefonrol, hogy csak ugy tudom ezt megtenni, hogy hozzamadzagolom magam a gephez (elotte meg bekapcsolom a gepet, amire esetleg amugy szukseg sem lenne, ha van wifi). Ennek a netsebesseghez semmi koze, ez szimpla kenyelmi szempont, amit a router tud biztositani, hogy 24/24-ben van wifis net.
-
asdf_
veterán
válasz
Magnat
üzenetére
The only real downer of the hardware is the 7 mega-pixel front and rear cameras,
Ezt a megapixelre elvezest a budos eletben nem fogom megerteni. Egy mobiltelefon az esetek boven donto tobbsegeben szar, joindulattal kozepes kepeket csinal. Nem tokmindegy, hogy ezt most 7, 12 vagy 16 megapixelen teszi
(Olyan logikai bukfencrol mar nem is beszelve, hogy ugyanakkora szenzormereten kevesebb megapixel az jellemzoen jobb kepminoseget jelent, tehat fikazas helyett eppenhogy orulni kene, hogy "csak"7 megapixeles a kamera) -
asdf_
veterán
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Köszi. Éreztem, hogy oda kellett volna írnom, hogy 4,3"-nál szerintem már csak kilencszázzal kezdődő felbontás lenne a barátom (3,8"-os 800*480-ról 4,3"-os 840*480-ra váltani számokban visszalépés, azt persze nem tudom, hogy látnám is-e
)Viszont nagy korrekció: Jiayu G3C-t néztem első körben, nem S-t.
-
asdf_
veterán
Lassan aktuálissá válik, hogy kéne egy új telefont szereznem, és mivel kb. tökfölöslegesen hordozok a céges mellé egy privát telefont (kéthetente beesik rá egy hívás, már mindenki a cégesen hív) így filózom egy kétkártyáson.
Kritériumok:
- 4", esetleg 4,3" nagyon nagyon esetleg 4,5" kijelző (jelenlegi telefonom egy Ace2 120*62*10mm, sokkal nagyobbat nem akarok), a fullhd-s parasztvakításból nem kérek a 1280*720 felbontás a max, amoled kizárva
- led vaku
- normális közeli fényképező, főleg közeli módban (sokat -kb 80%-ban ezt- fozózok termék vonalkódokat/gyári számokat, amit később vonalkódolvasóval csippantok be a telefon kijelzőjéről, ne egy elmosott fost csináljon 640*480-ban egy vonalkódból)
- FM rádió (lehetőleg RDS is)
- 1GB ram
- SD slot
- normális GPS, nem ártana, ha tudna Glonass-t is
- normál méretű SIM
- nagy akksi (2500+)
- beépített akksis telefonok kizárva
- adatsebesség lényegtelen, kb. mindenhol van wifim, havi 100 megás net előfizum van, amiből marad is hó végére
- működjön out of the box. Nulla kedvem van romolgatni, egy root, egy gps okosítás, meg egy kinai bloatware eltávolítás a max, amit foglalkozni akarok vele
- keret: áfával 40-50k hufElső blikkre a Jiayu G3S-t találtam ami kb. passzolna ezen feltételekhez (bár a 160+ grammon még egy kicsit elméledni kell) , de az már tavalyi gyerek, és tekintve, hogy simán 2-3+ évig használok egy telefont, nem biztos, hogy ez lenne a legjobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Társasjáték topic
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ketsegtelen, 24/24-ben viszont az enni fogja az aramot.

(Olyan logikai bukfencrol mar nem is beszelve, hogy ugyanakkora szenzormereten kevesebb megapixel az jellemzoen jobb kepminoseget jelent, tehat fikazas helyett eppenhogy orulni kene, hogy "csak"7 megapixeles a kamera)
)