- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Arrol nem is beszelve, hogy siman eletveszelyes ez az eu adapter, lazan ki tudod huzni ugy a konnektorbol, hogy az adapter bennmarad a konnektorban, a tolto a kezedben es kozben szabadon marad 1-2 centi villasdugo, amiben ott figyel a delej. Nem veletlen, hogy normalis helyeken a tolton ilyen betolos foglalat van, es fel kell ra pattintani a megfelelo villasdugot. Nem aklarok en rosszat se a wayteqnek se az edigitalnak, de marhara rajuk kuldhetne valaki a hatosagot, meg mielott megmurdal valaki.
-
asdf_
veterán
válasz
dethroner #82039 üzenetére
Nem tudom, az biztos, hogy en halalbiztosan nem akarnek ugy netezni telefonrol, hogy csak ugy tudom ezt megtenni, hogy hozzamadzagolom magam a gephez (elotte meg bekapcsolom a gepet, amire esetleg amugy szukseg sem lenne, ha van wifi). Ennek a netsebesseghez semmi koze, ez szimpla kenyelmi szempont, amit a router tud biztositani, hogy 24/24-ben van wifis net.
-
asdf_
veterán
válasz
Magnat #81384 üzenetére
The only real downer of the hardware is the 7 mega-pixel front and rear cameras,
Ezt a megapixelre elvezest a budos eletben nem fogom megerteni. Egy mobiltelefon az esetek boven donto tobbsegeben szar, joindulattal kozepes kepeket csinal. Nem tokmindegy, hogy ezt most 7, 12 vagy 16 megapixelen teszi
(Olyan logikai bukfencrol mar nem is beszelve, hogy ugyanakkora szenzormereten kevesebb megapixel az jellemzoen jobb kepminoseget jelent, tehat fikazas helyett eppenhogy orulni kene, hogy "csak"7 megapixeles a kamera)
-
asdf_
veterán
válasz
AlyrArkhon #80850 üzenetére
Köszi. Éreztem, hogy oda kellett volna írnom, hogy 4,3"-nál szerintem már csak kilencszázzal kezdődő felbontás lenne a barátom (3,8"-os 800*480-ról 4,3"-os 840*480-ra váltani számokban visszalépés, azt persze nem tudom, hogy látnám is-e
)
Viszont nagy korrekció: Jiayu G3C-t néztem első körben, nem S-t.
-
asdf_
veterán
Lassan aktuálissá válik, hogy kéne egy új telefont szereznem, és mivel kb. tökfölöslegesen hordozok a céges mellé egy privát telefont (kéthetente beesik rá egy hívás, már mindenki a cégesen hív) így filózom egy kétkártyáson.
Kritériumok:
- 4", esetleg 4,3" nagyon nagyon esetleg 4,5" kijelző (jelenlegi telefonom egy Ace2 120*62*10mm, sokkal nagyobbat nem akarok), a fullhd-s parasztvakításból nem kérek a 1280*720 felbontás a max, amoled kizárva
- led vaku
- normális közeli fényképező, főleg közeli módban (sokat -kb 80%-ban ezt- fozózok termék vonalkódokat/gyári számokat, amit később vonalkódolvasóval csippantok be a telefon kijelzőjéről, ne egy elmosott fost csináljon 640*480-ban egy vonalkódból)
- FM rádió (lehetőleg RDS is)
- 1GB ram
- SD slot
- normális GPS, nem ártana, ha tudna Glonass-t is
- normál méretű SIM
- nagy akksi (2500+)
- beépített akksis telefonok kizárva
- adatsebesség lényegtelen, kb. mindenhol van wifim, havi 100 megás net előfizum van, amiből marad is hó végére
- működjön out of the box. Nulla kedvem van romolgatni, egy root, egy gps okosítás, meg egy kinai bloatware eltávolítás a max, amit foglalkozni akarok vele
- keret: áfával 40-50k hufElső blikkre a Jiayu G3S-t találtam ami kb. passzolna ezen feltételekhez (bár a 160+ grammon még egy kicsit elméledni kell) , de az már tavalyi gyerek, és tekintve, hogy simán 2-3+ évig használok egy telefont, nem biztos, hogy ez lenne a legjobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen légkondit a lakásba?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Synology NAS
- LEGO klub
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest