Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Miért baj az, hogy 2 igénytelenül összehányt Gugabájt és egy MódCom vacak helyett egy jobb készüléket ajánlunk? Amúgy hol 50%-kal drágább a 29.000Ft-hoz képest a 31.000Forint? Vagy DHL esetén 35.000?
- Gorilla glass vs ki tudja mi
- 2200mAh aksi vs 1400-1500mAh
Hát szerintem igen is megéri azt a nagyon max 6-8k felárat.
Ajánlgassunk nekik inkább valami neve nincs f0s telót hazai támogatás nélkül? Komolyan nem értelek. Nincs üldözési mániám, de állandóan ugrasz a HSZ-eimre. Kicsit gondolkozz el ezen.
Vagy legalább érvelj a Jiayu G2F ellen, hogy miért ne azt vegye... Elhiszem, hogy nagy telefon muki vagy, de akkor érvelj is, ne csak leszóld a másikat. 
-
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Hja és az Alcateles 1500-as aksi mire elég?
Na meg az MT6572 SoC 10-15%-kal kevesebbet fogyaszt mint az MT6577. Így a Jiayu a 2400-as aksijával xarrá veri az Alcatelt üzemidőben. No meg én az Alcatelt nem tartom semmiben sem jobb gyártónak a Jiayuvel szemben. 
GIJoe
1900-as aksival én még csökkentett/butított 8 magost sem vennék. A 3000mAh lenne a minimum. -
Dominó85
addikt
válasz
gyulaszu
üzenetére
JIAYU F1 versus Alcatel 992D
CPU: MTK6572 vs MT6577
GPU: Mali-400MP2 vs PowerVR SGX531
RAM: 512MB
ROM: 4GB
Screen: TFT, capacitive screen
Size: 4.0 inch
Resolution: 800 x 480 pixels
Daul Camera: Front Camera 0.3MP, 5.0MP
Battery: 2400mAh
vs 1500mAh 
Hát öcsém, ha szerinted egy súlycsoportban van a két készülék...

Az Alcatel egy rakat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Lenovo K920 OMFG
Must have! -
Dominó85
addikt
válasz
-PLevi-
üzenetére
Nem feltétlenül. Attól is függ, hogy a két panel azonos gyártótól van-e vagy sem. LG Ips fogyaszt mint a dög, de cserébe a max fényereje az IPS-ek között kiemelkedő. Sharp IPS, gyengébb max fényerő de kevésbé szaturált mint az LG, ergo szebbek a színei no meg jóval kevesebbet is fogyaszt. No meg az LG IPS paneljeiből nagyon nem mindegy melyik gyártósorról jött le, mert rengeteg foltosodó ócska van köztük, na meg a mostani sláger az LG G2 és G3, amiknek vagy vibrál a kijelzője 50% fényerő felett vagy nem... vicc. Én a Sharp-ra tenném le a voksomat, ha ki tudod deríteni melyik melyik.

-
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Jól van na, van amikor írni szeretnék valamit és csak a fele kerül a Hsz-be. Interpolált felbontás. Köszi az észrevételt.

-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
üzenetére
Olvastad a tesztjét a Jiayu S2-nek? Andy Sykes blogger kezében telefonok és tabletek ezrei fordulnak meg és ha ő azt mondja, hogy a fókuszálás lassú, mint a csiga az nálam sokat nyom a latba és egyenlő azzal, hogy még a pillanatnyi dolgokról is lemaradhat simán az ember. Ergo inkább azoknak van, akik fixen fotóznának valamit és nem egy szellő által mozgatott virágot pl. Mert biza ha már ahhoz is lassú a Jiayu szoftvere, akkor azon jó lesz javítaniuk, de sebtiben.
Én a legamatőrebb fotósnak tartom magam, mert pusztán hobbiból olvasok rengeteget utána a témának és lövök el naponta jó pár expo. Igaz, amióta a Hongmi van, azóta bizony a kompaktom a polcon pihen. Nagy géppel pedig a hugom rendelkezik, de azt ritkán és fontosabb eseményeken használjuk. Nem veszem támadásnak és te se vedd annak.
Egyszerűen az S2-őt a leírtak és a látott képek alapján a középmezőnybe se sorolnám. 
Jó pár kínai gyártóról van egyfajta általánosabb véleményem (több modell képeit elnézve) a fotózás terén:
Lenovo - színek rendben, de szemcsés zajosodás picit zavaró, vonalélesség átlagos, néhol azonban kevés, kevésbé hajlamos beégni nappal szemben
Thl - színek meglepően jók, de a vonalélesség és a kontúrok gyengék, kék-vörös szemcsésedés és a széleken kromatikus aberráció nyomai, beégés veszély
Jiayu - interpolált lencsék, 1-vel kisebb a valós felbontás, így jóval jobb és szín hűbb képek, alap zajosodás van, de nem vészes, inkább a nagyobb felületek elmosásáért kár
Zopo - korrekt színek, de egyfajta szemcsés zajosodás jellemzi, ellenben a vonalélesség kimondottan jó és olaj hatás is ritka
Xiaomi - talán a brand is megköveteli, hogy az átlagnál kicsivel jobb képek szülessenek, köszönhető többek között a jó szoftveres optimalizálásnak is
Coolpad - neves gyártó és talán a legszebb képek itt születnek, vonalélesség és a színmélység is rendben szokott lenniSzitázó "brand"-eknél a minőségi szórás óriási. Nyilván a fenti márkákon kívül még vagy egy tucat másik is van. Én ezeket fogadom el használható minőségnek. Ergo teljesen magán vélemény és NEM szent írás. Ne is legyen sírás a témában. Priviben mindenre válaszolok.

Érdemes próbálkozni Lewa és MIUI portolt romokkal, mert például a matricázó Doogee telefonoknál a gyári katasztrofális képek helyett klasszisokkal jobb képek születnek majd. Attól meg nem kell tartani, hogy a kínai kémkedik utánunk, mert ez egy ujj vonással kikapcsolható. No meg a Google még az ember farkának méretét is tudja, ha véletlenül öltözés közben a telefon kamerája arra van fordítva...

-
Dominó85
addikt
válasz
üzenetére
[link] De te jobban tudod nálam, hogy én mit néztem meg és hasonlóak. Nem rosszak a képek, de tipikus Jiayu, vonalélesség felcserélve kontúros tartományokkal és a nagyobb felületek mosása. zoom nélkül tényleg jók, de 100% mellett már köhöm... Na meg a Jiayu és a tökéletes rom? Hahaha... elfogadható romokat csinál, de a gps-vel állandó a xopás, nagy a hardverek összeszerelési minőségének szórása is. Nem egy Jiayu volt már a kezem közt és nem egy magyar Jiayu felhasználónak segítettem pl galéria bug miatt... De a Xiaomival ellentétben a Jiayu az hibátlan romot ad ki a keze közül.
Hja, aztán f0ssa ki az újabb ráncfelvarrott modelleket és a frissebb droidot max negyed kézből portolva lehet rátenni. Mindegy, a Jiayu G3T vs Xiaomi Hongmi esetén a Jiayu egyetlen előnye a nagyobb aksi. A G4S topikjábameg sajna nevetni járok read only-ban, olyan tökéletes a gyári rom. 
Szerk.: A Jiayu a G3 idején volt nagy szám szerintem. Na meg manapság az alsó-középső telóival (F1, G2F)

-
Dominó85
addikt
A Vibe Z2 nagyobb dobás lesz: 64bit-es SoC, 3000-es aksi, dual SIM, 5,5" és szerencsére csak HD. Ezt a Snapi610 röhögve ki fogja használni és az üzemidő is remek lesz. Azt hiszem, ha a megjelenés után csupa jókat hallok majd a Vibe Z2-ről, akkor a spórolt pénzem erre fog elmenni

-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Nekem még az MTK-s van. Nem cserélem le az tuti egyhamar. Igaz várom, hogy mit domborít az MT6595, de arra még szerencsére várni kell. No meg kezdetben brutál ára lesz az azzal szerelt telóknak. Várok fél évet és máris fele annyiba fognak kerülni.
Nem fogom eljátszani azt, amit a Hongminál, hogy én 57k-ért szerzem be, más meg 35-ért... vicc. -
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Elkélne, köszi.

Utólag áldom a jó szerencsét, hogy nem Snapdragonos Hongmi-t vettem. Csak a xopás van vele, ahogy visszaolvasok. Akkor ezt sem fogom ajánlani másoknak. Az MTK-s meg szinte beszerezhetetlen már.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
És látod, mégis hamisítják az ADATA cuccokat... Ergo igazad volt!

WOT-H-A-C
Tudom, csak óvatosságra intettem a drága fórumtagot. Akkor még nem tudtam (figyelmem átsiklott felette?), hogy a Chigon-tól rendelte a Lenovo-t. Más eladótól biza nem vennék Lenovo telcsit... Sorra rúgja seggbe a SuperDeal-ben kamuzó kínaiakat az Ali az olcsó Lenovo telefonok kapcsán.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Potzee
Az ADATA nem a Chigontól jött. Azóta a seller eltűnt az Ali-ról... 267k+ eladása volt! -
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Nem is azt kérdőjeleztem meg, hogy megbízhatóak-e. Vettem én már Aliról olyan eladótól, aki a negyed millió eladás felett volt és érdekes módon hamis terméket küldött el. Itthoni gariztatók mondták, hogy egyértelműen hamis a cucc. Nem is működött persze (ADATA 32GB microSDHC). A seller először valahogy leverte a summát a szállítmányozón, majd visszaadta a pénzem 90%-át. Szóval ennyit arról ki mennyire megbízható. A bizalmat ki kell érdemelni, ami felé a Chigon jó úton halad, de még messze nem nevezném őket 100% megbízhatónak. Maradjunk meg annyiban, hogy az édesanyámban azért még mindig jobban megbízok, mint egy kicsi kínaiban...
-
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Hinni a templomban kell...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dominó85
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
Aliexpressen csak olyantól vegyél, aki:
- legalább több gyémántos értékelésű
- sok eladása van
- legalább 98% felett legyen az vevőelégedettségi szintje
- legfontosabb, hogy kicsi legyen a processing time-ja (4-5 nap)Különben várhatsz 10-12 napot is mire méltóztatik feladni a cuccot.

Atyám, most olvasom, hogy Lenovo-t vettél??? Most azonnal szakítsd meg az egészet! Egy hete az Aliexpress kiírta, hogy rengeteg a hamis Lenovo és nem áll módjukban a síró vevőkkel foglalkozni, ha hamisat kapnak vagy az itteni NAV bezúzatja őket. Ha jót akarsz magadnak, csakis webshopból veszel Lenovo-t!!!
-
Dominó85
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Csoda, hogy nem harapja le a fülét telefonálás közben. Bár lehet, hogy az éppen aktuális szövegkörnyezetnek megfelelően viselkedik:
- buja -> nyalogatja a fülcimpádat
- mérges -> beleharap, csócsálja
- boldog -> pacsizik a füleddel
- szülinapod van -> meghúzogatja a füled
-
Dominó85
addikt
válasz
lordmark
üzenetére
Hongmi MTK - drágább a Snapdragonosnál, de jobban bírja az aksija, Glonass hiányában viszont a Snapi a jobb (2000mAh mind a kettőben)
Lenovo S660 - Jó P780 alternativa, igaz kisebb aksival (3000mAh kontra P780 4000mAh)
Illetve egy két THL vagy akár az 1/4GB-s Jiayu G4S (8 magos!)Thome -> Fentebb amiket írtam.
Amúgy a Jiayu G4S éri meg annak a legjobban, aki korszerű hardver mellé jó GPS-t és egész kellemes kamerát keres. Vigyázat a vakuja halálos. 
-
Dominó85
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
A PowerVR SGX531 és az 544MP2 között ég és föld a különbség. Sok vészmadár külföldi fórumon sírt, hogy a Modern Combat 5! el sem fog menni a telefonon. Nos nálam Medium felbontási részletességgel 1280*720-ban pörög és egy röccenést sem venni észre. Ugyanezt tudom mondani az igen IGP igényes Asphalt 8: Airborne-ról is és a GTA: Vice City is High grafon 70% view distance mellett futkos. Igaz nem egy Mali 450T, de nincsen sokkal lemaradva mögötte.

UI: nem gondoltam a droid-nál itt konkrét személyre. Arra céloztam, hogy valaki mindig felhozza a témát, holott a topikból a modik kérésére itt nem erről kéne csámcsogni.

Thome
A custom rom max annyit mutat, hogy vannak mögötte olyan emberek, akikhez alkalom adtán tudsz fordulni, ha szoftveresen valami apró gubanc van az out of the box rommal. Tehát maga a személy fontos, nem a nyakló nélküli romok halmaza (amiknek fele bugos
) -
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Szia, sürgősen olvass többet az MTK-s telefonokról, mert sok a nettó baromság, amit írsz róluk. Coolpad, Xiaomi, Lenovo, Zopo, Thl legtöbb modellje bőven jó GPS-vel rendelkezik. Az MTK legújabb SoC-ától felfelé pedig a Qualcomm procik egyetlen GPS téren meglévő előnye a Glonass is eltűnik. Hisz az MTK6595 már azt is támogatni fogja, mint ahogyan a 4G LTE-t is. A Jiayu telefonok meg ezerszer jobbak a klóngyáras Feiteng (micsoda név omfg, Fei Teng, mintha egy egoista kínai nevezte volna el önmagáról) csodánál.
Légy oly szíves és hallgass azokra, akik kezében legalább 3-4db (ha nem éppen 1-2 tucat) kínai telefon fordult meg a kezükben. 
A klónokkal pedig jobb vigyázni, mert a NAV tojik rá, hogy Csigacsguk vagy Feiteng van ráírva, ha lerí róla a Samsung másolat. (Figyelem: A TV-ben hibásan mondták a megsemmisítésnél, hogy csak azokat zúzzák be, amelyek hamis márka szitázást kapnak. Direkt rákérdeztem a NAV-nál!)
Sajnálom ezt a sok MTK fikázós és általánosító embert itt a fórumban... Ha tudnák mennyi baj van az Exynos és Qualcomm SoC-os telefonokkal és GPS-eikkel is. Tök felesleges általánosítani. Például a Galaxy Ace Advance GPS kibacott jó, jobb mint az S3-ban lévő! Pedig házon belül egy közép kat. telefon.
Rakjak be megint rengeteg Hongmi-s GPS navigációs mentést vagy nyálazzam át a Coolpad F1 vagy Thl, Zopo, de akár Jiayu G4S topikokat hogy felfogjátok, nem minden MTK-s teló GPS-e xar? Szánalmas...

-
Dominó85
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Azért az Mi2S-nek elég szép tábora van. A MIUI pedig nem említendő egy lapon az összes szutyok stock androidos kínai vacak telefonnal. Minden valamire való kínai márkánál átdolgozzák a stock droidot. No meg egy Moto G és egy kínai noname stock androiddal kiadott telefon között ég és föld a különbség.

-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Oh no problemo. Csak felesleges, ha gyárilag be van kalibrálva közel tökéletesre egy kijelző. Ha nagyon tré lenne, akkor elviszem haverhoz kalibrálni max.
De üdvözlendő, hogy a telótokban van user friendly-bb és esetenként olcsó (jelen esetben ingyenes) állítgatási lehetőség. -
Dominó85
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Eleve a Mali 400 eléggé karcsi mára. Persze az alap feladatokhoz és korrekt játékokhoz még elég így is. Néztem Asphalt 8-at MT6582 + Mali400MP2 és MT6589T + PowerVR SGX544MP-n is. Nos előbbin voltak csúnya rángások még minimum grafon is, amilyen jellegű rángások a csupán 1 magos 544-nél a High-on fordultak elő. De néztem több 3D-s játékot is.
wwenigma

-
Dominó85
addikt
válasz
ATM_automata
üzenetére
Kicsit keressetek/olvassatok vissza. A Thl visszahívta az első szériás 5000-es telefonokat töltésvezérlő hiba miatt. Mondjuk én eleve szkeptikus vagyok a Thl eme aksi ügyében. Egy 3000mAh telep méretében nekik 5000mAh-t sikerült elérni? Aha persze. Szerintem az 5000-es aksi kb 3800-as lehet, a 4400-as meg úgy 3000mAh ténylegesen. Hányszor eljátszotta már korábban a Thl az aksi átmatricázást... Amikor 1850mAh aksijuk ténylegesen egy 1300-as fos volt pl. Vagy a 2400mAh-sról derült ki, hogy 1900-as. Szóval azt nem firtatom, hogy rengeteget fejlődött a gyártó, de aksik terén szerintem megint megy a nagy lódítás. Sajnos...
-
Dominó85
addikt
válasz
tolvaj!
üzenetére
Egy kalibrálatlan IPS-re inkább a fakóság jellemző. De ezen ne vesszünk össze. Az LG meg amúgy inkább IPS-t gyárt, mint amoledet. És az LG IPS-eire tényleg jellemző a túlszaturáltság, mert sok fogyasztót a túl élénk, és szem károsító színek vonzanak. Puszta marketing fogásból szaturálják túl, mint ahogyan a kirakati TV-k bármelyik áruházláncban (csak ott a normál beállításokkal babrálnak).

-
Dominó85
addikt
válasz
tolvaj!
üzenetére
Hogy mi?
Túlszaturáltság, az IPS jellegzetesség? Már bocs, de az AMOLED betegség és nem IPS-é. Az hogy egyes gyártók egyes IPS panelje nincsen gyárilag rendesen bekalibrálva, még nem teszi általános IPS betegséggé a túlszaturáltságot. Ellentétben a SamuLed panelekkel, amelyiknél borzasztóan jelen van kivétel nélkül valamennyi AMOLED panelnél.(#83448) dlaj
Kalibráltasd be a kijelződet és oda-vissza verni fogja a Jiake kijelzőjét.
Hát ha nálatok olyan fakó a fű, mint amennyire a Dell U2412M AH-IPS monitoromon látszik, akkor biza a moncsimat igen félrekalibrálták anno... Mert a Coolpad túlszaturáltsága egyértelműen látszik rajta, de a TFT Jiake vacak színtelensége dettó. -
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
No mert a Samsung és iPhone ujjlenyomat scannere a telefonon nem küldi tovább a scanner képet... Dehogy nem. Ember az, hogy most éppen a piaci érdekképviseletek próbálják xopatni a Xiaomi-t nem új dolog. Nyilván rossz szemmel nézik egyes agyonhájpolt és ár/érték arányban túlárazott brandek, hogy egy új erő lépett a piacra. Ráadásul ennek az erőnek az élén (talán az egyetlen értelmes ex)Samsungos fejes áll. Kis makrogazdaságot olvashatnál megspékelve egy kis pénzüggyel.

-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Igen pontosan erről van itt szó. Most már komolyan veszik a piaci riválisok a Xiaomi előre törését, ami nem véletlen. Hisz valamivel olcsóbban, de prémium kategóriás telefonokkal jelentkeznek sorra. Lásd a HA-n 80k, E-digitalban 100k Xiaomi Mi3. Egyik kollégának hála láthattam, tapogathattam Mi3-at és Hongmi tulajként is a betonról kellett felvakarnom az állam.

-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Én nagy ívben lexarom, hogy mások mit kezdenek a tök hétköznapi életem rögzített anyagaival. Nincsen bennük semmi kompromittáló vagy olyan ami felhasználható lenne ellenem. Szóval hol érdekel, hogy a jelenlegi magyar kormány, NSA, Google sorba beállnak még a kínaiak is? Ez a lényeg.

-
Dominó85
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Hidd el jót tesz a hangzásnak, hogy nem egy picike "dobozban" szól egy nyíláson át. Ilyen agybadugósom van pont a Pandawillről és 100% eredetit küldenek, ahogyan ezt anno már kifejtve leírtam párszor. Nagyon jó hangzása van bejáratás után a Piston II-nek. EQ használata kötelező!
Sokat kell vele szórakozni és érdemes hangzás profilokat menteni. 
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
854x480 - 5"-on?
Vicc...
1900mAh aksi... Vicc...
JDI egy 89USD-s telóban? Na persze...
Engem nagyon nem győzött meg...Ez neked hol fikázás? Szerepel benne bármi sértő vagy csúnya szó? Én a kétkedésemnek és a véleményemnek adtam hangot. Tudtommal szólás szabadság van. Nem kell, hogy az én véleményem egyezzen vagy megfelelő legyen a tiéddel.
Azt meg tényleg jó lenne, ha végre felfognád: A Simtelep-et csak a TESZTelés miatt vettem meg! Mi a faxt nem lehet ezen megérteni? Mit? Dedó... A fentebb leírtam, hogy mik az alap elvárásaim egy nálam napi használatba veendő telefon esetében és mi lenne a tökéletes. A Simtelepet akkor se használnám, ha a Hongmi bekrepálna valami csoda folytán. Akkor már inkább a régi, de faxa SonyE. k800i-met venném elő a fiókból. Kapish?

csubuka
Vigyázz, mert mindjárt jön a két kolléga és vérben forgó szemekkel jól leolt, hogy mersz ilyen hsz-t írni a szent és sérthetetlen Thl-ről.
-
Dominó85
addikt
Csak azt nem vágom, miért lovagoltok a Simtelep-en? Publikáltam róla már a cikket? Számtalanszor leírtam, hogy nem napi használatra vettem a telefont, hanem hogy írjak róla egy cikket. Bocs, hogy a nagyszüleimnek segítek és nem a telefon tesztjével szórakozok szabadidőmben. Van életem... Mint mondtam, ha valaki megveszi azt a Thl-t és egy frankó telefon, akkor megemelem a kalapom. Feleslegesek ezek a picit
személyeskedőszurkálódások.
Mindenkinek mások az igényei és támasztott követelményei egy telefonnal szemben. Nálam 5"-on a HD felbontás alap, de minimum qHD. Ahogyan a Hongmi-val sem vagyok 100%-ig megelégedve, mivel a 2000-es aksi nem hozza a Jiayu G3 (2750mAh) által megszokott szintet/üzemidőt.

Számomra a Hongmi lett volna a best buy telefon, ha a Lenovo P780 féle 4000mAh aksi lenne benne, 2GB rammal megspékelve.

-
Dominó85
addikt
Mi neked ezen a best buy?
Az hogy egy 4 magos SoC mellé raktak egy 1900-as aksit, ami ráadásul még csak nem is Polymer? Meg az 5"-on kőkemény 196 PPI-vel 854x480-as felbontás mellett? Még csak teszt sincsen róla... ki tudja milyen képeket készít, milyen a GPS-e. Na meg ne röhögtessük már egymást, hogy JDI kijelző...
Persze aki bevállalja és a cikkel meggyőz, hogy faxa a telefon, akkor beismerem tévedek. 
-
Dominó85
addikt
válasz
Krinyo
üzenetére
Ha a GPS fontos, MTK-s kínaiakat elfelejtheted. - Ennél szebben nem is általánosíthattál volna. Nem minden a nyamvadt GloNass, no meg az MT6595 már azt is tudni fogja. De egyes minőségibb kínai márkák, amikben MT6589T vagy MT6592 van igen jó GPS-vel lettek szerelve. Normális antenna és szoftveresen megtámogatva. Szóval ne általánosítsunk így, mert butaság.

-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ha nem "európai" árak lesznek benne, akkor jó. Bár sejtem, hogy kintről még áfázva is olcsóbb lesz beszerezni... Fax EU úgy is mindent elkúr.

-
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Talált, süllyedt.

Köszi.
-
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de ehhez én még édes kevés vagyok. No meg leteszteltem a GPS-t is. Egyszerre két program is futott (Runtastic Bike és Saját útvonalak) és arra a következtetésre jutottam, hogy ezek a progik úgy szarok ahogy vannak. 2 teljesen eltérő útvonalat generált a két progi.
De olyan szinten, hogy az már fáj... Majd ha kijön időben az iGo, vagy kedvem lesz SyGic, Navdroyd progikkal is letesztelem majd. No majd a logoutos cikkem megszületése előtt megyek egy 1 órás bringa útra is ahol majd 4 progi fog együtt menni. 
Update: idő közben amikor feltettem az MTK Nagybácsit kiirta, hogy Root access granted, aztán a RootCheckerrel azzal a lendülettel az fogadott, hogy Sorry this device has no root access
Na jó feladom... sh*tdroid. -
Dominó85
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Nyilván a "messze" szó azt jelenti, hogy Magyarországon belül. Nyilván ha Pesten lakik/dolgozik, akkor személyesen is elviszem neki a telefont. No de kaptam pár tanácsot, így neki látok azok szerint, de előtte hamarosan elviszem egy kis GPS körútra a telefont a cangámmal.

Előbb kimaradt:
Simtelep N9 - 4000mAh
kijelzőidő: 10óra 11perc 47másodperc
lemeritési idő: 1nap 18óra 38perc 25 másodperc

Antutu:

-
Dominó85
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Üdv Mester,
lenne egy Simtelep N9 névre keresztelt telefonom, amiben MT6572 és Mali 400MP1 van, de minden szoftver össze vissza kamuzik és MT6582-t lát Mali400MP4-vel...Általam felrakott Antutu eredmény és CPU-Z szerint is MT6572. Viszont előbbiben továbbra is MT6582 és 1GB ram szerepel. Hogyan és mit kellene átirni ahhoz, hogy a rendszer a tényleges SoC és RAm alapján működjön? Ha nem laksz messze, akkor akár postán is elküldhetem a telefont. A többit priviben (díjazásod).
Root már van a telefonon, de kellene valahogy teljes rom-ot menteni róla, meg CWM-et feltenni. Továbbá orosz fórumokon olvasgatva a kamera. apk . odex és egyéb fájlokban mókolgatnám majd, hogy valahogy rendre bírjam a kamerát.b0bcat
Sok furcsaság van még a telefonnal kapcsolatban. Lásd fentebb.
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Hát én anno azzal is csináltam nyomvonalat a Hongmival és nem győzött meg a progi. Szerintem a Runtastic Pro jobb, de még a NavDroyd is. De persze embere válogatja. No meg a Runtastic-on van külön bringás opció is. De majd max elindítom mind a kettőt. Aki meg még mindig a GPS témán lovagol az nézzen magába.

-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Runtastic Pro jó lesz? Csak mert az van megvéve.

-
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Jaja, már voltam vele, csak akkor nem csináltam screenshotot. De ami késik nem múlik.

-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Ami kimaradt és bazi nagy POZITIV tulajdonsága:
GPS, most biztosan sokan meghökkennek, hogy WTFAK??? És igen, a GPS ebben a telefonban bőven kiemelkedő. Szép nagy antennát kapott és első fixálásnál is csupán 20 másodperc kellett neki a csatlakozásra. 40-45-ös értékekkel lát 1-2 holdat, a többit 26-36 közötti értéken. A pontosság pedig 7 láb (láb és nem méter!).
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Mini-ITX
- Windows 11
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vagy legalább érvelj a Jiayu G2F ellen, hogy miért ne azt vegye... Elhiszem, hogy nagy telefon muki vagy, de akkor érvelj is, ne csak leszóld a másikat. 

Na meg az MT6572 SoC 10-15%-kal kevesebbet fogyaszt mint az MT6577. Így a Jiayu a 2400-as aksijával xarrá veri az Alcatelt üzemidőben. No meg én az Alcatelt nem tartom semmiben sem jobb gyártónak a Jiayuvel szemben. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)