Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Mi a probléma a képek visszaállításával? Vissza kell másolni a telóra.
Én alkalmazásadatok mentésére a Helium backupot használom. Tökéletesen megfelelő, és nem kell root se a mentéshez, se a visszaállításhoz!
Egyébként a minap akadtam rá erre a leírásra a neten. Elvileg root nélkül lehet csinálni full backupot a telóról (még nem próbáltam, de tervezem).
Rootos készülék esetén adatmentésre egyértelműen a Titanium Backupot javasolom, teljes rendszermentésre pedig a nandroid backupot CWM alól.
Sima fájlmentés/másolás nem gondolom, hogy bárkinek gondot okozna.
Egy dolog azért mégis zavar, és sehol nem találtam rá megoldást: nem tudok úgy fájlokat (képeket, videókat, stb.) visszamásolni a telóra, hogy az eredeti készítés dátuma megmaradjon. A készülékre másolás lesz az új dátum. Ez képeknél nem akkora gond, mert azokat úgyis exif infó alapján rendezi, viszont a videók dátum szerint ilyenkor nem kerülnek a helyükre. Engem ez borzasztóan zavar. Tud valaki megoldást erre root nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest