Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Mi a probléma a képek visszaállításával? Vissza kell másolni a telóra.
Én alkalmazásadatok mentésére a Helium backupot használom. Tökéletesen megfelelő, és nem kell root se a mentéshez, se a visszaállításhoz!
Egyébként a minap akadtam rá erre a leírásra a neten. Elvileg root nélkül lehet csinálni full backupot a telóról (még nem próbáltam, de tervezem).
Rootos készülék esetén adatmentésre egyértelműen a Titanium Backupot javasolom, teljes rendszermentésre pedig a nandroid backupot CWM alól.
Sima fájlmentés/másolás nem gondolom, hogy bárkinek gondot okozna.
Egy dolog azért mégis zavar, és sehol nem találtam rá megoldást: nem tudok úgy fájlokat (képeket, videókat, stb.) visszamásolni a telóra, hogy az eredeti készítés dátuma megmaradjon. A készülékre másolás lesz az új dátum. Ez képeknél nem akkora gond, mert azokat úgyis exif infó alapján rendezi, viszont a videók dátum szerint ilyenkor nem kerülnek a helyükre. Engem ez borzasztóan zavar. Tud valaki megoldást erre root nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest