- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Aktív témák
-
grosy
senior tag
Tudja valaki a választ arra, hogy miért tölti folyamatosan le a HTC Wildfire S-em a Vitalplayer-t, ha wifi-t érzékel, miután nyomtam rá egy update-et? Ez azt jelenti, hogy bekapcsolás után elkezdi letölteni a Vitalplayer-t, majd ha megvan a 100%, akkor egyszerűen eltűnik az értesítés. A belső memóriát nem foglalja le, és az sd-re sem telepít semmit. Talán érzékeli, hogy már fent van, és ezért. Más programnál, amit már töröltem, is volt ilyen, még azután is, hogy fizikailag nem is volt a telón. Nem tudom törölni ezt a "letöltési szándékát" valahogy, valami filemanagerrel?
-
grosy
senior tag
Tisztelt Android Guruk!
Adott egy HTC Wildfire S, amire a Marketből letöltött Irunner "kiválló játékot telepítettem. Nemtetszett, letörölte, de amikor a telóval Wifire csatlakozom, akkor fent az értesítési sávban megjelenik, hogy töltödik le megint az program (érdekes módon 40%-ról indul), majd egy idő után eltűnik az értesítés, és természetesen nem telepített semmit a mobilra. Hogyan tudnám ezt a jelenséget megszüntetni?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest