Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Akossss
csendes tag
A Watchdog manager leginkább csak a figyelmeztetésre jó, de van olyan is, ami grafikonon mutatja az elmúlt 2 nap prohasználatát, mellétéve az akksi töltöttségi szintjét, én azt használom. Neve: SystemPanel.
-
Akossss
csendes tag
Adott egy Androidos telefon, BT sztereo headsettel. Minden működött, de a zenelejátszó, szabályzó gombok megszűntak működni, miután a MortaPlayer frissítette magát. Valakinek van megoldása?
A headsetem a másik telefonommal működik, vezérli rendesen. A telefonvezérlő gombok mennek. Vagy szoftveresen szállt el valahogy a vezértlés, vagy csak újra kéne párosítani, de azt meg nem emlékszem hogy kell, mert mikor kitörlöm az eszközt a listáról, és újra rákeresek, már nem kéri a kódot, megismeri egyből, de szeretném ha elfelejtené Pedig nem vagyok hülye hozzá, először azt hittem, hogy a frissítés az oka, de régebbi verzióját nem találtam meg a programnak a Neten, így átkapcsolatm a vezérlést a WinAmp-ra, de az sem reagál a gombokra...
Ötlet? A pontos típusok szerintem nem fontosak, mert eddig működtek, most nem. Amúgy HTC Desire HD, és Motorola HT 820 -
Akossss
csendes tag
Van egy olyan problémám, hogy egy program (Soundhound) véletlen 2x került fel a rendszeremre, és az egyik példánnyal nem tudok mit csinálni. Uninstall ikon inaktív, marketen install helyett upgrade gomb van, azzal felteszi mégegy példányban, azt el is tom távolítani, de az eredetit nem. Elindulni elindul, a telefonmemórián is látom fileböngészővel, csak root jogosultság hiányában nem engedi törölni. Valakinek valami ötlete? Ide, vagy az akossss@gyoriek.hu -ra várnék válaszokat, idegesít az az ikon ott nagyon...
Ha ez segít, Desire HD a teló típusa, és persze Froyo van rajta...
Aktív témák
- Egér probléma
- MILC felhasználók szakmai topikja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest