Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vasii
senior tag
Üdv!
A napokban tobb appot sem tudtam frissiteni, mert azt a hiba uzenetet kaptam hogy:
Nincs elég hely az eszközön.
Elegge meglepodtem mert ext3 a2sdt hasznalok, aztan titaniumban lattam h a belsoben telleg van 72mega hely, viszont a rendszer romnal csak 4,92 mb szabad. Ezen hogy lehet segiteni, vagy mik tartoznak ide??Egyebkent HTC Legendrol van szo CM6.1gyel
-
vasii
senior tag
meg egy kerdes, aki vagja ezt a rom-radio-kernel stb dolgokat biztos tud segiteni.
google goggles nem indul mert azt irja h "kernel is missing ipv6 support".
keresgeltem h masik kernelt kell felrakni MHz-nek megfeleloen de nem igazan tiszta a dolog..
köszi -
vasii
senior tag
Hali!
Kutattam mindenfele de nemtalaltam egyszeru megoldast, megkerdezem hatha tud vki segiteni.
Tegnap flasheltem CM 6.1et Legendre, elkezdtem belakni, es az egyik screenemen 4x4 direct call volt. Ezt akartam mostis megcsinalni de sajnalattal lattam h mar rarak minden kepre egy szep nagy M betut amit szeretnek eltunteni. Van erre vmi mód?:S Nem sok kedvem van egyesevel kikeresni mindenkinek kepet..
thx
Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi