- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Ez esetben a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb." topicot tudom ajánlani, mert ott biztosan van valakinek ilyen irányú tapasztalata.
-
Dr.Anonymus
addikt
egyik barátom fejleszt most is androidra, ha érdekel a téma komolyan, akkor írj privibe, és megadom az elérhetőségét, ő tud jó anyagokat, hogy hogyan kezdj neki (bár java alapok tényleg nagyon kellenek hozzá)
a barátom fejlesztette azt az alkalmazást amit az aláírásomban is láthatsz,
a neve:ide írtam róla egy rövid összefoglalót
-
Elég azt leszedni. Java nyelven kell programozni egyébként, a környezet nagyon hasonlít a Java SE-re (amit pl. egyetemen is tanítanak, meg a könyvek erről szólnak általában), de mégis más. Mostanra elég sok könyv foglalkozik konkrétan az Androiddal is.
Emellett C/C++ kódokkal ki lehet egészíteni az alkalmazást, hogy egyes részeket natív kóddal gyorsíthass, erre való az NDK - de ez szerintem jóval később jön
-
>-48-<
aktív tag
Helyes!
Bevallom, nem vagyok otthon az okostelefonok/PDA-k világában. Annyit tudok róluk, mint amit itt MA-n megtudhat az ember. De a kezdetek óta odavagyok az Androidért. Amióta meg már használója is vagyok mégjobban megszerettem. Szerintem te sem fogsz csalódni benne. Én minden kütyürajongónak csak ajánlani tudom. Ez az "ultimate kütyü" számomra!!!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest