- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33382 üzenetére
Én ebből a szempontból elég speciális eset vagyok lehet...nálam a régi telefonon elég sok használatban lévő porfil volt. Ezek alapján lehetne megcsinálni itt is. A leglényegesebb az ilyen profiloknál a hangbeállítások és a hívásszűrés együttes beállítása.
Pl. nálam:
- normál profil
- éjszakai profil: a munkám miatt bárki hívhat, így az összes hívás engedélyezett, de az SMS és E-mail hangját le kéne némítani, mert ezekre nem szeretek felkelni
- szabadnap: sms/emailhangok jöhetnek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- szabadnap: sms/emailhangok sem jöhenek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- csipogó: mindennemű híváshang letiltva, kizárólag sms/email érdekel
...stb.Ilyenekre gondoltam. Ezeket egy sima S40-es Nokiában meg lehetett oldani.
Félmegoldásként jelenleg ezt használom. Ez a legnormálisabb hívászűrő, de ez sem tökéletes. Pl.: nincs benne fehér lista, csak kedvencek. (Tehát: minden hívást elutasít, kivéve a fehér listás számokat). Illetve simán felkelek éjszaka az email/sms-re...
-
petipetya
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33309 üzenetére
Van. Itthon kiválasztom az adott bolt termékeit, majd mikor bemegyek akkor a telefon mutassa meg a legrövidebb útvonalat, amelynek vonalán össze tudom szedni. Közben számolja ki az árat is.
Másik: 17:23 van és 17:45-re vagyok a mekinél. A telón leadom a rendelést, és mikor odaérek akkor egy külön kasszánál csak a kezembe nyomják a cuccot egyetlen perc várakozás nélkül.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest