Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
Szerintem adhatnál egy esélyt a launchereknek. Néha meglepő dolgokra képesek. Az, hogy messzemenőkig konfigurálhatóak a legkevesebb, de meglepő gyorsulást lehet elérni velük. Ha meg csalódsz, majd leszeded

Egyébként pont a launcherekben (adw és go amit próbáltam eddig) be lehet állítani azt is, hogy a notibar lehúzásához nem kell pont a vékonyka notibart lehúznod, hanem ha egy "lehúzó" mozdulatot teszel bárhol a homescreenen, tehát húzol egyet fentről lefelé akkor lejön a notification bar. Ezt is kipróbálhatod, hiszen így még csak arra az asztalra se kell lapoznod, ahol a gomb van a lehúzáshoz, hanem csak rántassz rajta egyet bárhol

RootRulez: azt nem mondtam, hogy csupa haszontalan hozzászólást írsz, nekem is segítettél számtalanszor, csak a mennyiséggel volt bajom. De én is olvasom a fórumokat, és nem egy eset van rá, amikor megkérnek, hogy ne közöld azonnal, ami épp a fejedben jár...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- FSP FSP400-60APN 400 W 80+ minősítésű tápegység
- Chieftec APB-400B8 400W tápegység
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én adw ex-et használok most (Desire), előtte ezt is és launcherpro plust-t is használtam a Samsung Galaxy Spica-n.