Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
schmo07
tag
Kezman,
Tudok jobbat! Minden napra kell valami teendőt kreálnom magamnak, és akkor nem lesz ilyen gondom. Végülis milyen dolog az, hogy mondjuk ma nincs semmi dolgom?
Doc,
Az tuti lenne !Llaszlo,
na ezt még nem szedtem le... megnézem
Ja nem, látom Petipetya megnézte és nincsPetipetya,
Hát, lehet, hogy akkor furcsa vagyok (illetve kezdek benne biztos lenni
)
Én azt szeretem,ha a képernyőn nincs más teendő felsorolva, csak amire aznap kell koncentrálni. A naptárba meg úgyis belemegyek időnként megnézni a hét további részét, jövő hetet.
Mindegy, átmenetileg megoldottam úgy, hogy a Jorte egy hetes csíkját kitettem... aztán hátha egyszer rábukkanok a tökéletes megoldásra
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest