- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
dokee78 #37381 üzenetére
Felfújják?
Ha tudom a Gmail jelszavad megvan a bankkártyád is amivel vásárolsz. Nem mellékesen olyan személyes adataidhoz férek hozzá amiről már csak akkor tudod, hogy számít valamit mikor megzsarollak vele. Vagy nem zsarollak meg, hanem szimplán egy pszichopata vagyok aki egy heves szóváltás miatt reggel mikor csengetnek, egy baseball ütővel áll az ajtód előtt. Mindenki akivel levelezel, a kapcsolataid, telefonszámok, potenciális információ forrás és ez csupán az illegális oldala a dolgoknak. Még csokorba sem kötöttelek titeket, hogy a vásárlási szokásaitokból készült adatbázist eladjam. Igaz ez felesleges, hiszen a közösségi oldalakon ingyen hozzá lehet jutni.
Az a helyzet, hogy el sem tudjátok képzelni mi mindent lehet kezdeni azzal az élettel amit éltek és azt hiszitek róla, hogy nem lehet pénzt csinálni belőle. Figyelmetlenek vagytok és nem gondolkodtok összefüggésekben.
Pár nappal ezelőtt oldalakon át ment a vírusirtó fétis. Erre valaki belinkel egy programot aminek ha megadjátok a jelszavatokat tudtok a marketről letölteni direktbe. Szerintetek hányan vannak itt akik letöltötték?
Na mindegy. Elkalandoztam. A lényeg, hogy ne lazáskodjatok.
Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged