Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
" Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik."
De, ahogy most mondod valóban ez történik. Nekem így is tökéletes.

" az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom,"
Hát nem tudom, így is, úgy is gáz.
Ha olyan a személy hív, aki tapintatlan az úgy is számon fog kérni. Ezért szerintem teljesen felesleges ezen problémázni, tegyük fel azt hallaná a hívó fél, hogy jelenleg nem vagy hálózatban, akkor is szemedre vethetik, hogy a szolgáltató által küldött infó SMS-re mért nem reagáltál.
Nekem az a lényeg, hogy bizonyos helyzetekben ne zavarjon egy-két egyén telefon csengés hangja. Én ebben a programban nem is használtam eddig a fekete listát, elég a hívásszűrő funkciója. De ahány ház, annyi szokás!
-
tvamos
nagyúr
Regen mintha lett volna valami uzenetrogzito program. En meg azt keresem. Be lehetett allitani hivocsoportonkent, hogy mennyit csorgessen, mielott atkapcsol rogzitesre. Froyotol volt a pulse-on...
(A legnobb mondjuk az lenne, ha beszelgetne helyettem anyammal. Nem is kene bonyolult szovegeket tudjon, csak neha benyogne, hogy "aha, ja, igen, igazad van, persze")
Tenyleg nincs androidra olyan progi, amivel rogzithetem a hivast?
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Outlook topic
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha olyan a személy hív, aki tapintatlan az úgy is számon fog kérni. Ezért szerintem teljesen felesleges ezen problémázni, tegyük fel azt hallaná a hívó fél, hogy jelenleg nem vagy hálózatban, akkor is szemedre vethetik, hogy a szolgáltató által küldött infó SMS-re mért nem reagáltál.