Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sonarr és Radarr
Aktív témák
-
" Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik."
De, ahogy most mondod valóban ez történik. Nekem így is tökéletes.
" az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom,"
Hát nem tudom, így is, úgy is gáz.
Ha olyan a személy hív, aki tapintatlan az úgy is számon fog kérni. Ezért szerintem teljesen felesleges ezen problémázni, tegyük fel azt hallaná a hívó fél, hogy jelenleg nem vagy hálózatban, akkor is szemedre vethetik, hogy a szolgáltató által küldött infó SMS-re mért nem reagáltál.
Nekem az a lényeg, hogy bizonyos helyzetekben ne zavarjon egy-két egyén telefon csengés hangja. Én ebben a programban nem is használtam eddig a fekete listát, elég a hívásszűrő funkciója. De ahány ház, annyi szokás! -
tvamos
nagyúr
Regen mintha lett volna valami uzenetrogzito program. En meg azt keresem. Be lehetett allitani hivocsoportonkent, hogy mennyit csorgessen, mielott atkapcsol rogzitesre. Froyotol volt a pulse-on...
(A legnobb mondjuk az lenne, ha beszelgetne helyettem anyammal. Nem is kene bonyolult szovegeket tudjon, csak neha benyogne, hogy "aha, ja, igen, igazad van, persze")
Tenyleg nincs androidra olyan progi, amivel rogzithetem a hivast?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest