- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
xSide
őstag
File Expert (4.1.1 verzió és előtti) ezer éve és gondolom az ES is képes telepített alkalmazás mentést készíteni a legtöbb készülékről, én az előbbit használtam root nélküli bladen anno és xperia8-on is...
Ha bele gondolsz az alap rendszerrel is el tudod távolítani az appokat és újakat telepíteni a data/app mappába!
Jelenleg viszont a 4.1.1 feletti frissitéssel bekavartak valamit (donate, pro verzió), mert nem működik se root-al, sem nélküle, amit jeleztem is a Play-en! -
barnam_
nagyúr
Fontos, de 800Ft-ot nem ér meg
Virágbolt nem kell, minden amit használok, vagy ingyenes, vagy megvettem... de ész nélkül nem szórom a pénzt
Azért szeretnék ingyenes megoldást, mert nem hiszem el hogy nincs. Ott a TC, ami egy remek fájl kezelő, csak úgy mint PC-n, csak írási jog kellene a system-re. Ezt kellene valahogy megoldani.hunfatal & stefi68: köszi, bíztam benne hogy tudja ezt a TC...
(#35594) domerator: lustaság fél egészség...
-
tomy86
addikt
Nem magától teszi oda az ES sem. Menü-Manager-App manager és a kiválasztott alkalmazást menti. Nem rootolt a telefonom. T-s függő, újonnan vettem és nem rootoltam.
Senki nem állította, hogy magától teszi oda(#35591) TRob1:: szerintem az utólag telepített appok mentéséhez egyik proginál sem kell root (és itt továbbra is csak az apk fájl mentéséről bszélek).
Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest