Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
SugarSync tényleg jó

Dropbox alternatívájaként hozták létre, de ami ott hiányzott, vagy kevésbé volt kényelmes, azzal próbálták még jobban feldobni
A bónuszt akkor kapod meg, ha minden lépést megcsinált a rád regisztráló, amit az oldal kér, azaz, ha valakinek nincs pl. androidja, hogy arra felrakja, akkor az után nem kapsz semmit, míg 100%-osan nincs meg a kezdeti összes lépés
eleinte én is ezt néztem, hogy miért nem kapom meg, míg csináltam egy másik regisztrációt bnőm részére, és minden lépés meg volt, csak telefonra telepítés hiányzott, na azt meg oldottam, aztán már kaptam is a bónuszt 
(#34494) TRob1
én mondjuk nem olvastam, csak próbálgattam, és sikerült, persze a jutalom megkapására kell várni talán 24 órát
-
decoati
aktív tag
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), a közvetlen fájlfeltöltés telóról (hosszúklikk, stb...) ugyan hiányzik (vagy majd ez is helyrejön magától?), de ez a megosztott több gépes kialakítás nagyon ígéretes. Az upload via email is megy.