Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #34493 üzenetére
Nem úgy olvastam. Elvileg csak be kell lépnie, és installálni az appot. Persze lehet hogy csak rosszul értelmeztem.
Azért köszi. De majd holnap kiderül:
"My friend received their referral bonus, but I haven't My friend received their bonus - where's mine?
Bonuses are credited in the referrer's account on a nightly basis after we've verified the activity in your friend's new account. If your friend is eligible to participate in the program, you will see the bonus in your status page within 24 hours.
Note: In order for you to receive your bonus, your friend must register for SugarSync and install the SugarSync client. If your friend has not completed all steps of the installation, you will not receive the referral bonus."(#34492) hunfatal :
Ha nem, én akkor is elhiszem neki (hisz jóhiszemű vagyok)
Egyelőre még használni sem tudom.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest