- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Milyen igaz..
DE sajnos (mivel belejöttem), miért van az, hogy Józsit, mag Pistit megosztják ezek a milyentelefonodvanöcsém dolgok..
Mindkettő van, él működik..
Nekünk ez az tuti, neked meg az..
Feleslegeseknek tarom ezeket a "mélyreható" véleményeket, hogy melyik a jobb..
Én sosem vennék ilyen telefont, de sosem mondanám, hogy az android jobb, mint a tied.
Csak titokban reménykednék benne. (mert tudom hogy igazam van)
Ja, és pont ma is vettem egy alkalmazást a marketből.
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Ez ne haragudj,de hülyeség.Ugyszolván semmit sem kell csinálniuk,a droidos telok több mint 80%-án simán fut,mert már megcsinálták a legtöbb felbontásra.De hiába övék a(szerintem)legjobb navi,nehéz dolog náluk a frissités is.Nálam pl a a PNA hivatalos frissitését nem sikerüét 4 ora kinlodás után megcsinálni,mérgemben 8(!!!)perc alatt feltettem illegálisan.Nem dicsekvésböl irom,mikor megvettem a navit,benne volt az árában 3 frissités.Ebböl 1-et sem tudtam végigvinni,mert tulbonyolitották:ezt töltsd le,azt töltsd le,ezt futtasd,azt linkeld...stbLetöltöttem torrentröl a frissebb verziot,az uj térképet, feltettem késsz...Miért nem lehet ilyen egyszerüen a hivatalos verziot feltenni?Föleg a Droidnál mikor a legtöbb felbontásban már megvan.Legalábbis ugy hallottam...
Összeszednék a fellelhetö appokat,beletennének egy regisztráciot,normális,magyar viszonyhoz tervezett árakon feltennék a Marketre,és menne a pénz.A kevesebb pénz is jo,ha sokszor jön,mint a semmi,föleg ha a semmiért is használják az appot...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivaldi (böngésző)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest