- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
fatal` #29804 üzenetére
Sziasztok!
Én is feltettem tegnap a TC-t és melepően jónak találtam. Már rájöttem hogyan lehet írhatóvá tenni vele pl. a /system-et, másik root fájlböngésző vagy terminál nélkül. Viszont a fájlkiterjesztések társítása lehetne kiforrottabb is. A rejtett fájlokat (.rejtettfile) hogyan, mivel tudnám megnyitni, társítani? Talán még mincs rá megoldás, vagy valami elkerülte a figyelmemet? A három fájlkezelőből egyet meneszteni akarok. Aztán ha 100%-os lesz a Tc, akkor magára marad, bizonyíthat.
Köszi előre a válaszokat. -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #29804 üzenetére
Persze, néha előfordul, de vissza is kapod... Sőt, nemrég mesélt anyám egy érdekes dolgot, külföldről várt vki vmi pénzt (pontos számra nem emlékszem) de vmi 2-3ezer euro, erre jött 1 nullával több.
Persze esélye se volt megtartani, és nem is neki kellett visszautalni, hanem szépen "visszavonták". Nem olyan egyszerű csak úgy bukni a pénzt a bankszámládról. Főleg hogy 100ezer (asszem most már ennyi az unióban) euróig garancia van minden ember számlájára.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged