Keresés

Aktív témák

• xSide

őstag

válasz toth_janika #28304 üzenetére

Igen van térkép, le kell tölteni a Map addon for Llama kiegészítőt hozzá...
    Előhozni pedig a Cellák fülön a készüléked Menü gombját megnyomva a Minden térképpont megjelenítése opcióval lehet.
    Ha itt ráböksz valamelyik kék cella közepére, piros lesz, majd szintén Menü/Egyebek választhatsz mi legyen vele.
    Eltávolíthatod (nem tudom mi hatása van egyenlőre), vagy új helyként hozzáadhatod egy területhez a hatókörét módosítva!
    Világos kékkel egy kereszttel a saját helyzeted látszódik (több cella=nagyobb pontosság)
    Ki kell tapasztalni miként működik:)

Javaslat:
    - én minden cellát töröltem és csak a terület maradt meg a Helyek fülön egy 1000m sugarú körben (ehhez figyeltem az engem érintő 6 db 2g/3g cella háromszögeléses helymeghatározását)
    - amelyik cella (cellák) ebbe "beleér (bele érnek)" aktiválódik az "Otthon" területre lépésem
    - amennyiben kilépek ebből az 1000m sugarú körből életbe lép az Otthonról el eseményem

ui.: soha nem gondoltam volna fogok ilyet használni:)

(#28320) evitiguF: a google térkép, egész pontosan a Koordináták része tud ilyet.
    Ehhez a weben a be kell állítani az engedélyezést, a tegnapi videóm egy része erre is kitér...
    a megosztás is működik annak függvényében mi van a készülékre telepítve (facebook, twitter).

Aktív témák