- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
basaja
senior tag
hali
ez a samsung dive nagyon érdekelne,de....
van regisztrált samu fiókom,de nem tudom felvenni a beállításokban a fiókjaim közé...fel sem adja lehetőségként.ilyenkor mi a teendő?Valamint a termékregisztrációnál azt írja ki,hogy valaki már regisztrált ezzel a gyári számmal...elég érdekes... ha valaki tud segíteni,kérem ne tartsa magában a mondanivalóját:-) -
Something_
őstag
Igen, ilyen van a HTC-men is, Sense-n belül.
Öcsémnek SE van, feldobjuk rá ezt a SeekDroid-ot.
dokee78:
A GPS-t úgy kapcsolja elvileg be, hogy a telefonon nem jelzi! Ezért nem tűnik fel a "tolvajnak".
A kikapcsolást úgy értettem, hogy neten egy cikkben azt írták, hogyha a telefon ki van kapcsolva vagy nincs benne SIM, akkor is bemérhető, de én ezt nem hiszem el, képtelenségnek tűnik.
Szóval vagy iziben be lehet mérni még kikapcsolás előtt, vagy ha gyerek nyúlja le aki nem konyít hozzá vagy szimpla elhagyásnál még mielőtt megtalálnák.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged