Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
delbarta
üzenetére
És szerinted a kliensek vagy a szolgáltatók miatt vannak nagyobb eltérések a hangminőségben?
Csak mert felraktam végre egy olyan romot amiben megy alapból a VOIP, hogy legalább ez a változó kiessen a tesztelés során, mert én is olvastam pár helyen, hogy jobb mint bármilyen külön program.
Szolgáltatók közül viszont kettő van csak, amiknek szerintem érdemes a magyar mobilpercdíjaival foglalkozni, a Voipcheap, és az Easyvoip, mindkettő 10 forint körül, csak velük meg nem merek bepróbálkozni, főleg hogy VOIP-os témával foglalkozó magyar fórumot sem találtam az egész tetves neten, pedig nem egy órát töltöttem el a keresésükkel. Vagy rég kihaltak már, vagy nem foglalkoznak mobilos témakörrel. :-(
Valakinek nincs ötlete esetleg hol olvashatnék hiteles infókat a témában, ahol hozzá is lehet szólni?(#15721) S. Szabi
Én is kipróbáltam elég sok lock screen kiiktató programot, sajnos mind hibás, most épp Widgetsoidot használok többek között erre is, de azt is kapcsolgatni kell néha, mert nem képes sokáig megtartani a beállítást. Sajnos nem tudok segíteni érdemben, ez egy szar téma.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vallás
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest