- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
DonMedve #10187 üzenetére
Nincs roaming, ha nem állítod vissza, akkor sem. Ez nem egy teljes emuláció, csak a Market-et és talán még pár másik alkalmazást ver át - ez utóbbiról nem tudok semmit, viszont több mint egy éve használok MarketEnabler-t. A javaslatához tartva magam, nem állítom be a boot-kori automatikus emulációt.
RazorGTR1: hát ez tök jó
A MarketEnabler meg a MarketAccess utódjaként volt bevezetve újonnanEgyébként pont ugyanezek a funkciók vannak a MarketEnabler-ben is, legalábbis a képek alapján.
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #10187 üzenetére
Húha, én a MarketAccess-t használom, sokkal jobb, mint a MarketEnabler - annak az utódja. De a MarketEnablerben is lehet egyedi értéket beállítani, úgy emlékszem.
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #9840 üzenetére
Meg lehet vele csörgetni a telefont ha eltűnik, térképen mutatja a helyzetét, valamint néhány dolgot backupol is a Lookout fiókodba (ne kérdezd miket, nem használom a backupot).
Itt van a Lookout hivatalos oldala.Ja és a Plan B nevű programmal GPS koordinátákat tudsz küldeni a Gmail fiókodba, ha a "locate" szócskát elküldödSMS-ben az ellopott telefonra. Ezt már a baj bekövetkezte UTÁN kell felrakni a Market webes felületén keresztül.
-
aveos
tag
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #9000 üzenetére
a főképernyőn hosszan nyomva tartoz az ikonon az ujjad, előjön hogy "edit" , ráböksz, utána ráböksz a megjelenő képre, ott kiválasztod az adwtheme iconpack-ot és aazután a texticonreatort.
én nagyon szeretem
szívesen csinálnék fotót a teló képernyőjéről, de nem rootolt a telóm és azt hiszem android sdk-val is csak rootolt telóval lehet.
ha hazajön a párom, akkor lefényképezem majd a telójával és feldobok egy képet lehet
JamesFinn: én úgy emlkszem, még mikor galaxy spicam volt, hogy ez a cyanogen rom egyik ikonja, mégpedig az, amikor engedélyzed a fejlesztőnek, hogy az adatokat továbbítsa a teló felé, hogy tudja fejleszteni tovább a romot. szóval ez szerintem gyári romos telókon nincsen és nem is lehet.
de ez nem biztos.
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #8996 üzenetére
jó kis téma
nekem is valami hasonló van (a háttérképet leszámítva
) az adw ex-el. itt van egy kiegészítő app, amivel lehet az összes ikont szövegesként megjeleníteni, különböző színekkel, árnyékolással, reflektálással stb.
esetleg próbáld ki az adw ex-et, nekem sose szaggatott és gyors is.
-
deino
csendes tag
válasz
DonMedve #8635 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nem csinál alapból screenshotot a rendszer, hanem egyszerűen nem kell root jogosultság hozzá. Ami azért nem ugyanaz, mert ez utóbbi azt jelenti, hogy a shootme / meg egyéb screenshot appok root nélkül is mennek majd. És ha jól emlékszem, akkor 2.3.3 a bűvös verziószám, amitől ez megy.
-
llaszlo
veterán
válasz
DonMedve #7960 üzenetére
A legtöbben meg sem próbálják megtalálni a választ és elvárják, hogy mások keressék meg helyette. Ha meg nem kap választ akkor fel van háborodva, hogy milyen bunkó kocsog társaság, hogy nem válaszolnak.
Az meg, hogy nem képes (értsd: qrvára lusta) valaki elolvasni a használati utasítást az már csak hab a tortán.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest