Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
CHIPman #49739 üzenetére
A swiftkey jó kis cucc, okos és könnyű vele gépelni. Elég jól kitalálja az adott zó után hogy mit akarsz írni és csak rá kell bökni. Viszont pont most cseréltem le (pedig megvettem már egy régebbi akcióban), mert ha feldugtam a telót kábelre, ezzel ugye nem fér hozzá a belső memóriához és szépen kilőtte a swiftkeyt mint alapértelmezett billentyűt. Minden kábelezés után unalmas volt visszaállítani. Érdekes módon a swype, vagy éppen a smart keyboad ezt megoldja okosan.
A szintén akciós business calendar is ugyanúgy elhasal. Leveszi a widgetet és lehet kirakni újra. Frankó... Mondjuk lehet hogy csak CM10 alatt jön elő a probléma és lesz rá javítás, (eddig nem tűnt fel hogy csinálta volna) de így ez akkor is idegesítő.
Aktív témák
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- hcl: Máté tíz pró
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest