Hirdetés
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz Canonfan #43297 üzenetére
Olyat valóban nem tud a 'Holo' hogy alapértelmezett képernyőre ugrás, de sok minden mást be lehet állítani fel/le csúsztatásra: képernyők előnézete, alkalmazásfiók (programok), értesítési sáv legördítés, állapotsor elrejtés/megjelenítés, keresés, alkalmazás futtatás.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
dobostorta
tag
Háj!
Tudnátok ajánlani lassúbb telókon (Alcatel OT-990) is gyorsan futó (gyorsan tölti be a az adott pdf állományt) PDF olvasó progit?
Mert ami alapból rajta van (Office Suite) marha lassan lapoz, stb.
-
CHIPman
nagyúr
válasz dobostorta #43305 üzenetére
A Thinkfree office és az Adobe Reader is gyönyörűen megy Galaxy Ace-en is, ennél gyorsabb szerintem nem kell.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
baal-amiga
senior tag
Rá lehet venni valahogy a Google+ alkalmazást, hogy a messenger funkció a google talk klienshez hasonlóan listázza az online kontaktokat? Perpill csak a körökhöz tartozó, egyébként nem online embereket mutatja.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
jegenye77
addikt
ingyenes poweramp-nál,hogy lehet megszüntetni azt,hogy minden indításnál ne ugorjon fel a market reklámja a fizetős verzió vásárlásához.
Sőt sokszor az album váltásakor is felugrik!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz randras #43313 üzenetére
Eddig elvoltam az ingyenes alkalmazásokkal.Nem szeretnék pénzt adni ilyenért.
Tudom most sokan elítélnek ezért,de valahogy sajnálom kiadni érte azt a kis összeget is.
Így más megoldást találok rá![ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Arween
senior tag
Nova launchert használok+Agile lock-ot a képernyőzárhoz,hogy tudom azt megszüntetni,hogy az agile lock-os képernyőzárat ha feloldom a Nováét ne hozza fel másodikként?Marhára idegesítő két képernyőzárat feloldogatni
-
nagyúr
válasz randras #43316 üzenetére
Nem akarok flame-áradatot indítani, de ha teljesen meg vagyok elégedve egy alkalmazással, akkor az 1200,-Ft nem sok érte. Egy pizza többe kerül. Tény, hogy általában a fizetős alkalmazások olcsóbbak, de szerintem ennyit simán lehet áldozni egy jó programért, főleg, hogy lifetime liszensz....
-
fdisk
őstag
Milyen megoldás van arra,h a playről vásároljak?
Úgy hogy nem akarom a fszámlámhoz tartozó pint meg miegymást kiadni egy oldalra,még ha titkosított is az.
Létezik olyan az otp-nél,h nyitok egy kisebb számlát és arra utalok x ft-t,majd arról vásárolok?
talán nem túl hülye kérdésA célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Necc
addikt
Van kimondott webes kartya amihez adnak egy virtualis (asszem) mastercard kartyat, es neten barmikor oda-vissza kuldhetsz magadnak penzt a szamlacsomagodon belul.
Ha fel is torik a kartyadat, csak a webes szamlan tarolt penzhez ferhetnek hozza.
Reszletekert kerem keresse fel ugyfelszolgalatunkat, vagy latogassa meg a: www.otp.hu weboldalunkat, ez itt a reklam helye
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok egy friss, ICS-en futó Genie Widget apk-t? Most épp MIUI-zok a Nexus S-emen és nincs alapból benne, de ahhoz, hogy a lock screenre ki tudjam tenni az időjárást, kell az app.
-
baal-amiga
senior tag
Nekem a bankkártyám nem kompatibilis a playjel, így a hitelkártyámat adtam meg, nem volt semmi gondom eddig vásárlásokkal. Esetleg megteheted, hogy vásárlás után a google walletből kiveszed a kártya adatait. Egyébként nem kell pint megadni, csak a kártyaszámot és az azonosítót.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
TRob1
veterán
válasz baal-amiga #43323 üzenetére
"Egyébként nem kell pint megadni, csak a kártyaszámot és az azonosítót"
Ez a gáz. Ellopják/elhagyom/látják és már mehet is a vásárlás vele. Nem vmi biztonságos egy ilyen bankkártya sajna... Nem is értem... nehéz lenne vmi kódot is kérni hozzá (pin vagy egyéb reggelt kód, mindegy) Nem a play-re gondolok, hanem eleve a netes vásárlásokra.
¤ R'n'R ¤
-
baal-amiga
senior tag
Magát a kártyaszámot nem látod a telefonon, de le tudod lockolni a playen belül is PIN-nel a vásárlásokat. A google checkout oldaladon sem látod a kártyaszámodat utólag, ha szerkeszteni akarod, akkor sem. Az applocker alkalmazásokról pedig még nem is beszéltem...
-
Dottore
addikt
válasz baal-amiga #43326 üzenetére
Hol tudom lockolni a playen belül a vásárlásokat?
-
TRob1
veterán
válasz baal-amiga #43326 üzenetére
Én most a kártyára gondoltam, nem a telefonra... Azért is írtam hogy nem csak a Play-en, hanem eleve a neten való vásárlásos téma elég gáz 2012-ben.
¤ R'n'R ¤
-
baal-amiga
senior tag
válasz Dottore #43327 üzenetére
Beállításoknál van ilyen opció (ma néztem rá, hogy a téma felvetődött, de nem próbáltam).
@ (#43328) TRob1 Igen, így értem. Ebben teljesen igazad van.
-
Dottore
addikt
válasz baal-amiga #43329 üzenetére
Azért kérdeztem mert kerestem én is de nem találtam.
-
dokee78
félisten
Valami rajzolt vagy érekes design-al ellátott analóg óra widgetre lenne szükségem.
-
TRob1
veterán
"analóg óra widgetre" - Ez meg digitálisnak tűnik (legalábbis nem találtam a mutatókat a képeken).
(#43331) dokee78:
Analog Clock CollectionHello Kitty Heart Analog Clock
Az első kettőben lehet hogy találsz érdekeset, de Én inkább az utolsót ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz dokee78 #43331 üzenetére
Még pár:
DJ DECK Analog Clock Widget (Dj-knek)
Black Marijuana Analog Clocks (Kertészeknek)
Hot HD Clock Pack Widget (Pirománoknak)
Android Óra Widget Pack (Droidoknak)
Planet Analog Clock (Csillagászoknak)
De a legjobb ha beírod Play keresőbe hogy Analog Clock, és csemegézel.
(#43334) randras:
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
pyron25
aktív tag
Valaki tudna ajánlani nekem olyan widgetet ami aránylag pontosan mutatja a free RAM mennyiségét?
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
pyron25
aktív tag
Nos megnyitottam mind a kettőt hogy egyszerre fusson és ne legyen hatalmas eltérés. A futó alkalmazásoknál 146 MB a feladatkezelőben pedig 154 MB. Egy játék után a feladatkezelő 178 MB a másik 164 MB. Mindezek az eredmények úgy születtek hogy mind a kettő a memóriában volt.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
guest83
csendes tag
juno wallet alkalmazást ismeri,használja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
Sziasztok!
Tudnátok pár tippet adni, hogy milyen progival tudnám felvenni a telefonbeszélgetéseimet?
A defy-n a miui alatt tökéletes volt a sound recorder, de a lenovo 750-esen eddig egyet sem sikerült megfelelően működésre bírni....!M&N
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Napelem
- Formula-1
- MárkaLánc
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest