Aktív témák

• Dicker

őstag

Sziasztok!

Mint kezdő droidos segítséget szeretnék kérni.
    A boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One X, és sok hasznos alkalmazást úgymond hiányolok, csak éppen nem ismerem őket, még annyira, hogy melyiket érdemes használni.
    Törekedtem ingyenes programokat használni, de valamiből tudom, hogy a fizetős nem elkerülhető.
    - Jelenleg egyedül a PowerAMP-ot vettem meg a zenelejátszásra.
    - Amim még nincs a gyárin kívül az a böngésző. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam.
    - Office alkalmazás az gyárilag van szerencsére, és teljes.
    - Filmnézéshez pedig egyenlőre a BSPlayer lite van, de még abba a részébe nem merültem bele, így nem tudom mennyire fog beválni.
    - Fájlkezelőnek az FX nem tudom mennyire megfelelőre erre a célra, de ha van jobb, akkor tudnátok mondani egyet?
    - Legnagyobb szükségem egy viszonylag pontos adatforgalom figyelőre lenne, amivel akár korlátozni is tudom, hogy egy nap mennyit, hogyan használjon, és hogy milyen programok használhassák csak.
    - Esetleg egy levelező program, ami tudja kezelni a freemailt?
    - Na meg nem tudom mennyire van szükség ezekre a vírusirtókra, vagy hasonlókra.
    - Egyenlőre így ennyi jutott eszembe, na meg ha szükséges valami más, akkor légyszíves mondjátok el, mert szeretném minél jobban "belakni" a telefont.

Köszönöm!

Aktív témák

Hirdetés