- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Mint kezdő droidos segítséget szeretnék kérni.
A boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One X, és sok hasznos alkalmazást úgymond hiányolok, csak éppen nem ismerem őket, még annyira, hogy melyiket érdemes használni.
Törekedtem ingyenes programokat használni, de valamiből tudom, hogy a fizetős nem elkerülhető.
- Jelenleg egyedül a PowerAMP-ot vettem meg a zenelejátszásra.
- Amim még nincs a gyárin kívül az a böngésző. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam.
- Office alkalmazás az gyárilag van szerencsére, és teljes.
- Filmnézéshez pedig egyenlőre a BSPlayer lite van, de még abba a részébe nem merültem bele, így nem tudom mennyire fog beválni.
- Fájlkezelőnek az FX nem tudom mennyire megfelelőre erre a célra, de ha van jobb, akkor tudnátok mondani egyet?
- Legnagyobb szükségem egy viszonylag pontos adatforgalom figyelőre lenne, amivel akár korlátozni is tudom, hogy egy nap mennyit, hogyan használjon, és hogy milyen programok használhassák csak.
- Esetleg egy levelező program, ami tudja kezelni a freemailt?
- Na meg nem tudom mennyire van szükség ezekre a vírusirtókra, vagy hasonlókra.
- Egyenlőre így ennyi jutott eszembe, na meg ha szükséges valami más, akkor légyszíves mondjátok el, mert szeretném minél jobban "belakni" a telefont.Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest