Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz Ronyn #39806 üzenetére

Ember!!! Ne ragozd tovább légy szíves! Ennyi volt írva általad mikor válaszoltam: "
    Nem rossz, én 2005!!!-óta ezt használom,csak akkor meg nem számolta a play a letolteseket" + a köv. hsz-ben: "Vagy 2004-óta, fene tudja, rég volt...
    Szóval van múltja, és van jövője....
    Jujj, tiszta nosztalgia :Y
    "' ÉS SEMMI TÖBB!
    És nem irónia meg poén meg stb. Mert akkor lett volna vmi vigyorgó szmájli vagy akármi. Ha TE ennyit írsz, akkor minden értelmes embernek beugrik hogy még nem is létezett Android meg Play akkor. És mivel ezt megkaptad, ezért gyorsan kis szerkesztés hogy itt nem is Androidról volt szó hanem Nokiáról, meg a Play csak irónia... Le se xarja senki egy Android topikban ahol Android appokkal foglalkoznak, hogy mit használtál az ókorban vmi Nokián... Képzeld, nekem meg az 5110esem 10 napig is bírta 1 feltöltéssel. Éééés? Hogy jön ez ide?
    Ha a fentebbieket írod egy Android topikba, belekeverve a Play-t akkor szted bárki a világon gondol olyanra hogy Te nem is Androidról beszélsz, és a Play-t is csak azért említetted mert vmi frappánsat akartál mondani, csak nem gondoltad végig és besült a mutatvány?

Most már lépj tovább, legközelebb meg gondold át amit és ahogy "ironizálsz", akkor hátha más is megérti rajtad kívül. ;)

És elhiszem hogy használtad a progit 2005-ben... de nem Androidon, és nem az Androidos verziót... mint kiderült utólag, amit eleve így kellett volna kezdeni.

(#39802) stefi68:
    Akkor ezen túl is maradok a Root Explorer-nél (mint ahogy teszem azt már lassan másfél éve) :DDD

Aktív témák

Hirdetés