- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen. Nekem pont most szűrt ki egy trójait az avast!. Lehet, hogy kicsi az esély jelenleg egy vírusfertőzésre (nagyobb ha hülye módon te töltöd le, ahogy nekem is sikerült éjjel), de az elővigyázatosság sosem árt, a Play-be is beszivárognak néha (arról nem is beszélve, hogy sok más cég is androidos alkalmazásboltot indít, idővel mindegyik célpont lesz) és sosem tudni mikorra derül ki. Meg szerintem inkább azt kell megszokni, hogy Androidra kellenek olyan elővigyázatosságok, mint Windows alá, mert ha az Android nem tűnik el két-három éven belül, akkor sokkal komolyabb és jól elrejtett vírusok és férgek is fognak születni, amik már mondjuk a bankszámlád tartalmának lenyúlását célozzák meg (hisz jön a mobilfizetés, ami nagyon kell nekünk) vagy zombihálózatot építenek, ezt biztosra lehet venni. Szóval szerintem jobb félni, mint megijedni.
Azokra meg ne hallgass, akik szerint az antivírusok írói írják vagy terjesztik a vírusokat is, vannak vírusírásra specializálódó emberek szép számmal, nem kell ide összeesküvés-elmélet.(#39035) TRob1: ingyenes = védelem, fizetős = védelem + extra szolgáltatások + reklámmentesség + a fejlesztők támogatása
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest