Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
zho-lee
üzenetére
Kultúrált PH!-sok között ez nagyon kevés értelmetlen (troll) vitahelyzet kialakulásához

Amúgy én nem olvasom el a felhasználói véleményeket a marketen, sokszor csak idióta értelmetlenül megfogalmazott trollkodás az egész, vagy pöfeteggomba módjára benyomott "szar me nem működik!ununstal!!11!1!" szövegekkel van tarkítva az egész, mikor az esetek 90%-ában elég lett volna megcsinálni azt a bizonyos RTFM-et.

És ez fordítva is igaz, a sok zéróbrain user agyonisteníti az amúgy pocsék módon megírt, közel nulla funkcionalitású alkalmazást.De mint írtad:
"Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud."Azzal ugye tisztában vagy, hogy az utóbbi kettő egy bizonyos szint után éles ellentétben áll egymással? És a fenti vita alapja is ez volt, hogy mi az ami már túlzottan a csillivillire megy a sebesség rovása árán.
"Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?"
Beszélgetés közben tarts üres WC papír gurigát a szád elé, a hatás garantált

-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee
üzenetére
Dehogy lesz nagy vita (legalábbis részemről). Olvastam a hsz-t, és direkt nem is válaszoltam. És pont ezért kérdeztem meg finoman azt is, hogy munkához kell-e az a 3 óra... régebben már én is kifejtettem a véleményem a szerintem "eyecandy" baromságokról (mindenféle fél képernyős órák, meg csillivilli időjárás...), többször nem fogom. Ezt se terveztem hosszabbra, csak a saját szavaival szerettem volna tudatosítani, hogy nem feltétlen van úgy mindenki szemében, ahogy ő gondolja.

Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest