Hirdetés
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Azt azért ne felejtsük, h a köpönyeg.hu adatai óránként egyszer frissülnek, óra 16-kor, de akkor halálpontos egész órai adatokkal.
A Fancy milyen adatokat használ? Accuweather?
Én a köpönyeg vs. Beautiful Widgets témát tesztelem már több mint egy hete folyamatosan, és hát nem sok különbség van. Ha van, akkor rendszerint a BW egy, max. két fokkal többet mutat, ill. szélsebességben 2-3 km/h-val kevesebbet, mint a köpönyeg.
Csak ugye a fizetős BW egyik adatbázisa (Accuweather) jóval gyakrabban frissül, ne kérdezd, milyen gyakran, de a widgetet ugy állítottam be, h minden egyes képernyő felélesztésnél kérje le a legfrissebb adatokat.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
canniball
nagyúr
válasz hodostamas #16129 üzenetére
Köszi!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Jessus81
tag
sziasztok
feltelepítettem a simi clock widgtettet, és egyszerüen nem akar futni, kiírja, hogy nem található a com.th.android.widget.gTabsimiclock :S
már próbáltam uninstalálni, aztán megint instal, de semmi, egyszerűen, mikor indítani akarom kiírja a fenti hibátPSN: Thorpapa
-
VD
őstag
Napok kérdése és jön a Smurfs' Village a marketre!
-
dokee78
félisten
Olyan PDF nézőt tudtok ajánlani amiben lehet nagyítani is akár pinch-zoom-mal is.
X8-on próbáltam az EZpdf viewert,de csak 2 állása volt a nagyításnak. -
chab7
addikt
válasz Csigusz 1 #16549 üzenetére
Adatnak a Google van benne, a köpönyeget pedig a hasonlítás előtt kézzel is frissítem azért,mert azt észrevettem, hogy nem mindig frissül magától hiába van 15 percre állítva (persze azt kellene hasonlítanom amit magától ír ki mert a lényege az lenne hogy ha ránézek a telefonra akkor azt lássam ami éppen van mindenféle művelet nélkül)
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
St3ven
addikt
Hehe, nem feltétlenül.
Képzeld el, hogy valami miatt 08:10-kor frissített, mondjuk manuálisan. Ha egy órára van állítva a frissítés, akkor a 08:16-kor a szerverükön frissülő adat csak 09:10-kor "jön meg" a telódra, ami elég nagy késés.
Ezzel szemben ha 15 percre van állítva a frissítés (nálam pl. így megy), akkor a 09:16-os friss adatot legrosszabb esetben 09:30-kor megkapod.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
sssz
őstag
válasz kripo666 #16531 üzenetére
nincsen benne az app drawerben olyan, hogy Üzenetek?? vagy messeges?? a használati utasítása szerint kell lenni benne.
a marketről miért nem tudsz letölteni üzenetkezelőt? biztos van olyan ami táblára van optimalizálvaszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Kakumix
senior tag
válasz dokee78 #16559 üzenetére
Én megvettem, lehet azért működik, de az EZpdf Viewer tud kétujjas és egyujjas nagyítást is és még sok minden mást. Ezt találtam a legjobbnak az általam kipróbáltak közül (text reflow, horizontal scroll lock, edge flipping, zoom lock, stb), már pár könyvet elolvastam vele, még olyat is amiben csak szkennelve voltak - képként - oldalak és a kinyitott könyv két oldala egyszerre volt hullámosan látható - nem volt rendesen kiterítve a szkennerre forrás.
Legyen szép napod!
-
Jadro
veterán
válasz St3ven #16561 üzenetére
Jó, azért időjárásról beszélünk, aminél nem életbevágó hogy percre pontos adatot kapj. Ezért frissít a köpönyeg is óránként. Ha meg annyira fontos hogy a legutolsó frissítést lásd, akkor még mindig ott a kézi frissítés.
Persze értem a gondolatmeneted.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
addikt
válasz dokee78 #16559 üzenetére
Az SE X8 alapból rajta van az OfficeSuite, nem próbáltad még?
Az általad kért "Olyan PDF nézőt tudtok ajánlani amiben lehet nagyítani is akár pinch-zoom-mal is." Tökéletesen tudja!
Egy gond van vele, hogy a nagyítási parancs után 2-3s várakoztat.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Mr X
veterán
válasz -=Vacsek=- #16513 üzenetére
Hátha ez is megoldás. A PlayerPro-ban megadhatsz alapértelmezett zene mappát, azon kívülről nem fog listázni más hangfájlt.
-
ricsike81
aktív tag
igoval kapcsolatban info telepités xperia minire ?
-
petipetya
nagyúr
válasz atillaahun #16545 üzenetére
Előfordult már, hogy engem egy szomszédos objektumba helyezett, holott közöm sincs ahhoz. Ám erre is van megoldás:
- X helyszínen (pl. otthon) becsekkolok manuálisan a pontos címre, melyet a "koordináták" (latitude) megjegyez a gsm tornyok alapján
- Beállítom, hogy legközelebb automatikusan csatlakozzon be erre a helyre a cellák alapján
- Ugyanígy beállíthatom a munkahelyet is
- Sőt, ismerősönként állíthatom a megosztást: van aki semmit sem lát, van aki csak a településem infóját látja (viccesen a nulladik kilométerkőnél mutat), végül van aki utcaszinten láthatja a helyzetemetPersze ha egy épületben több bolt van egymás mellett, akkor úgy már nehézkes lenne mindegyiket külön felismertetni a cella alapján. Mondjuk ez engem nem izgat, nem akarok minden helyre külön becsekkolni és linkelni, bőven elég ha egy-két ismerős tudja hogy mikor dolgozom és mikor nem.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz atillaahun #16545 üzenetére
Ez helytől és üzemmódtól függ. Pl. városban 3G-vel szinte ház szinten tudja, hol vagyok, míg pl. Balatonon 2G-n átrakott a túlpartra. De városban biztosan jó 2G-n is a Wifi kapcsolgatására, ha legalább 400-500 m van a két helyszín között, de lehet, hogy még kisebb távolság esetén is.
-
Joccy88
csendes tag
Sziasztok!
Bizonyára korábban már volt róla szó, de ennyi hozzászólást nem tudok átolvasni...Android op.rendszerű telefonomra keresnék Ms Outlook szinkronizáló programot. Céges levelezéseimet szeretném utazás közben mobilon is olvasni.
Android marketen találtam pár programot, tapasztalataitok alapján melyik a legjobb? Mit ajánlotok?Válaszokat előre is köszönöm!
-
asdasdasd
tag
válasz Joccy88 #16575 üzenetére
Outlook klienseddel akarsz szinkronozálni (azokat a leveleket elérni, amik már ott vannak a gépeden) , vagy a leveleidet akarod elérni mobilról (levelezõ szerverrel kommunikálni, ahogy a gépeden lévô Outlook kliens is csinálja)?
Ha exchange, pop3 szervert akarsz elérni, akkor K-9 mail, ha csak active sync-el érhetô el akkor Moxier vagy TouchDown.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Tesztelo.hu #16574 üzenetére
A hely az tiszta, de az üzemmód hogy jön a képbe? Nem vizsgálgattam éppen a szolgáltatók lefedettségi térképeit, de éppen hogy a 2G-s hálózatot építették először, így az érhető el több helyen nem? Azt tudom a sebességbeli különbség jelentős a 3G javára, de hogy jön az a pontosság meghatározásához?
-
atillaahun
veterán
válasz aggleány #16480 üzenetére
Na, hát nem egy leányálom úttörőnek lenni. Majd az utókor elismer. Esetleg. Főleg ha megírsz addig még pár tucat cikket.
Előzőre egyébként azért nem reagáltam, mert nagyjából kielégítő volt a válaszod. Másik kolléga meg semmi okosat nem tudott mondani, ezért őt büntetésből további kérdéssel zaklattam, amit már inkább letojt.
(#16542) aggleány
Kocka. ~Nem a test. -
ArchElf
addikt
válasz atillaahun #16578 üzenetére
Sehogy nem jön össze. Cellaméret számít...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
petipetya
nagyúr
válasz atillaahun #16581 üzenetére
A cella lényegében az adótornyok által lefedett terület.
Szerintem ArchElf arra gondol, hogy vidéken kevesebb toronnyal kell lefedni a ritkábban lakott területeket, ezért a cellák sokkal nagyobbak. Ezzel szemben egy városban (főleg lakótelepen) több toronnyal kell lefedni egy-egy területet, ezáltal a cellák sokkal kisebbek.
Emellett feltételezem, hogy Tesztelo.hu rutinosan használja a mobilnetet a telefonján: vidéken 2G-n, míg városban (Pesten?) alapból a 3G/HSDPA-ra van állítva a készüléke. Eszébe sem jutna vidéken a 3G-t használni, hiszen nincs mindenhol, ugyanígy a városban nyugodt szívvel lockolja a telefonját 3G-re és elfelejti a 2G-t.
Ha tévednék, majd kijavítanak.
"nincs rá lezsóidő"
-
ArchElf
addikt
válasz atillaahun #16581 üzenetére
Sorry, hogy nem voltam egyértelmű... Igen, kb. úgy gondoltam, amint ahogy előttem bővebben kifejtette a kolléga...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Tud valaki olyan appot, amivel a gépem deskopját tudom nézni, a teamviewer jó, de azzal bele is lehet nyúlkálni, nekem meg csak néző kéne?! -
aggleány
addikt
válasz atillaahun #16579 üzenetére
A kocka ugyanaz, mint a geek? És ezek rossz értelemben vett akármik, vagy jó, vagy ki tudja? Tényleg nem tudom, és ez elég ciki.
-
PBA
aktív tag
válasz aggleány #16587 üzenetére
Én csak arról tudok nyilatkozni, hogy ÉN milyen értelemben használom a geek csaj kifejezést. Én a kockát inkább negatív felhangúnak tartom a "geek"-kel szemben. Kockának sokszor azt hívják, aki tényleg bele van zuhanva az informatika világába, és se lát se hall. A geek csaj meg nálam az, aki mondjuk a nagy átlaghoz képest nyitottabb, érdeklődőbb az informatika irányában, otthonosabban is mozog benne, de ez nem jelenti azt hogy csak az informatika létezik számára (szemben a kockákkal).
Ezen meghatározások ismeretében a "geek csaj" meghatározássalalaposan "benyaltam" neked, izé akarom mondani, pozitívan minősítettelek. Tehát ne aggódj. -
Womb
senior tag
Eh már...a geekasszony egy komoly, értelmes picsa, aki átlát a hülye soviniszta világunkon, elhiteti veled, hogy te vagy a férfi a hegyen, kezeli a gyermeteg problémáidat, közben meg ápolgatja lelkedet, vezet, problémát old, mindezt észrevétlenül, és közben terelget, mint egy gyermeket.
Nem biztos, hogy szép, viszont tartósan érdekes.Szerk: ezért kikapok...
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Aha, aha. Így már értem. Köszönöm a felvilágosítást. Nem aggódtam igazán, csak kíváncsi voltam, hogy mit jelent ez a szó, és amit a neten találtam róla, az nagyon kócos volt.
Akkor lehetnék akár "geekleány" is "aggleány" helyett.
RazorGTR1
Hűtlenség önamagadhoz, ha ilyesmi csak eszedbe jut is. (idézet egyik kedvenc írómtól, de nem biztos, hogy szó szerint így van, ezért nem kapott idézőjelet)
Womb
A nagy részével egyetértek, de hogy miért a "picsa" szót használtad a nő szinonímájaként, és hogy miért kapnál ki érte, azt nem értem. Meg azt sem, hogy ha nem akarjátok, hogy így kezeljenek, akkor miért tűritek - sőt, várjátok el? (Akinek nem kabátkája, ne kapkodja magára! Senkit nem akarok megbántani, de fenemód kíváncsi vagyok. ) Ne magadra értsd, de ha ezt így átlátod, akkor a másik oldalt is ismerned kell. A "Ti" megnevezés a férfiemberekre vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
-
atillaahun
veterán
Aki mélyrehatóbban kívánja tanulmányozni a geek életvitelt, és közbe jól szórakozni az nézzen The Big Bang Theory-t. Ha meg különösen geeklány érdekli, akkor 4. évad, Amy személyisége lesz a nyerő. :-)
-
aggleány
addikt
Hát nem azt beszéltük meg, hogy itt a fórumon nem áruljuk el senkinek???
Womb
Ha én azt írom egy pasasra, hogy f@sz, akkor az két okból lehetséges: 1.) az; 2.) ez az egy értékelhető része van. Ezért volt fura. Amúgy semmi gond, tényleg.
atillaahun
Igenis, értettem, tanulmányozásnak fogom alávetni az említett művet - na kezdésnek nem az egészet, de pár részt megnézek, aztán ha tetszik, akkor megoldom, hogy megnézzem az egészet.
PBA
Ha ismerem ezt a szót akkor, amikor nicket választottam, biztosan "geekeány" lettem volna. Sokkal jobban hangzik, de sajnos ezt már buktam.
[ Szerkesztve ]
-
PrinczA
őstag
válasz St3ven #16551 üzenetére
Nekem a köpönyeg.hu jön be.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest