- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
SsPL711 #12865 üzenetére
Nah így, hogy már ketten is írtátok tényleg gyanús volt a dolog, ránéztem faterom gmail-jére is, az övébe tényleg nincs ilyen opció, meg google.com/voice sem jön be az ő gépén.
Valszeg az enyémen azért működik, mert külföldön voltam a notebook-al, mikor kb. 1 hónapja aktiválták ezt a szolgáltatást, aztán gondolom azóta valahogy benne maradt az ottani helymeghatározás. Nekem is furcsa, de más magyarázat most nem jut eszembe.
Viszont ilyen alapon szerintem bárki tudná használni, ha külföldi ismerősével regisztráltat egy google accot. Bár a tarifáik nem olyan csábítóak, magyar mobilt ~30 forint/percért lehet hívni, esetleg annak éri meg akinek van USA-ban, vagy Canada-ban van ismerőse, mert oda enged ingyen telefonálni.Megnéztem most Androidon ezt a Google Voice-t is a külföldi sim kártyámmal, plusz Market Enabler-rel (USA-s T-Mobile-t szimulálva szolgáltatónak), hogy így megy-e már a telefonszám hitelesítése, de továbbra sem enged. Úgy látszik ezt nem olyan könnyű átverni.
Mindazon ha valakinek lenne ötlete további hekkelésre szívesen venném.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest