Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guest666
aktív tag
Hi !
Google Maps-ban nem találom a saját térképeket (GPS pontok)
Végleg kivették ezt, vagy valahogy elő lehet hozni ezeket a pontokat?
Az asztali gépen a Google Maps simán mutatja (Saját helyek > Térképek), de mobilon nem találom sehogy sem ezeket a pontokat -
guest666
aktív tag
BT fülesen szeretnék FM rádiót hallgatni, van erre valami App?
A rádió csak úgy indul el, ha be van dugva a zsinór (3,5mm füles), ez jó is lenne nekem, de ekkor már kizárólag a zsinóros fülesen adja ki a hangot, át lehet valahogy irányítani a BT headsetre? -
guest666
aktív tag
Sziasztok!
Relációs adatbázis alkalmazást keresek, valami egyszerűbbet. Illetve egyszerűbb feladatra.
Űrlap kitöltés, valamint lekérdezés funkciókkal. Sajnos viszont nem értek sem az Accesshez, sem SQL-t nem ismerem. Leírom nagy vonalakban a feladatot:
Sorban jönnek a kamionok teli ömlesztett áruval. Űrlap:
- Sorszám (1.-től kezdve, mindig egyet lép magától) Összesen lesz vagy 200 db
- Dátum (hó-nap)
- Idő (óó:pp)
- TGK Frsz. Ebből elvileg csak 3 lesz, de lehet hogy később több is jön (formátum: AAA-123)
- Súly (2 tizedes szám) tonna
- Súly eltérés (2 tizedes szám) tonna. Negatív szám is lehet!
- Cella (egész szám 1-24-ig) ahová üríti az árut.Lekérdezések:
-Adott napon hány tonna áru ment be összesen
-Adott cellába hány tonna ment be összesen, és naponként is, TGK listával is.
-Adott TGK-nak mennyi a súly eltérése összesen, illetve napi bontásban.
-Adott TGK mennyi árút ürít egy bizonyos cellába összesen.
Mivel lehetne ezt megoldani? Akár webes űrlapkitöltés is szóba jöhet, utólagos szerkeszthetőséggel. -
guest666
aktív tag
Jó napot!
Érdeklődnék, hogy van-e olyan alkalmazás, amivel WLAN-on videóhívás kezdeményezhető két telefon között, úgy hogy nincs WiFi router? Tehát a két teló a saját Wifi-jén keresztül kommunikál egymással (közel vannak egymáshoz). Nekem úgy is jó lenne, hogy csak egyirányú a video kapcsolat (hang sem kell)Tehát magyarul olyan alkalmazást keresek, amivel az egyik telefon kamerája által rögzített mozgóképet on-line meg tudom jeleníteni egy másik teló képernyőjén a két teló saját Wifi-jét, esetleg BT-t használva.
-
guest666
aktív tag
Google Maps-al van problémám:
beírom a célállomást, és várakozik (alul a kis kék ikon jár körbe-körbe) majd kiírja, hogy "! Nem lehet kapcsolódni a Google térképhez. Próbálja újra néhány perc miatt."
Mitől lehet ez? minden kapcsolat rendben van.
És ezt kb. 10-ből 7-szer eljátssza mostanában, 3-szor meg rögtön navigál.
Frissítettem is legújabbra a Gmapsot, az sem segített -
guest666
aktív tag
válasz #79335424 #98716 üzenetére
Akkor a Google szivat
még egy gond: Calculatorral számolok, a végén nyomok egy egyenlőt, erre kilép. Kezdhetem újból, de megint kilép a végén, ezt is random gyakorisággal eljátssza, mintha direkt szopatna
Letöltöttem másik Calculator appot az is ugyanígy viselkedik... -
guest666
aktív tag
Üdv!
Olyan billentyűzetet keresek, ahol a felső sorban ott vannak a számok!
Érthetetlen módon még egy ilyet sem találtam, vagy csak nem tudtam beállítani. -
guest666
aktív tag
Üdv, olyan appot keresek, ami az egyik teló kameraképét (video) valós időben átrakja egy másik teló képernyőjére, úgy hogy nincsen WiFi router, csak a két teló WIFije, vagy Bluetooth.
Létezik ilyen? -
guest666
aktív tag
Létezik olyan ingyenes navi, ami hogyha beírok neki több útvonalpontot, akkor képes úgy átrendezni a sorrendet, hogy a legrövidebb / leggyorsabb legyen az út?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs