- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HF77
őstag
válasz
lomposfarkas #172724 üzenetére
ezer köszönet!!
szerintem ez jó is lesz -
HF77
őstag
válasz
Sztyepadzso #172707 üzenetére
értem.... köszönöm.
sajnos nem igen találok olyat ami net nélkül is jól használható -
HF77
őstag
udv.
tudnátok vmi franko angol magyar szótárt androidra ami offline is stabilan működik?
szüleim mennek nyaralni nekik lenne óriási segítség!
köszönöm! -
HF77
őstag
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne...
idáig még nem tettem, de most a telefonomra szeretnék zenéket letölteni. mivel amatőr vagyok a témában nem tudom hogy mi a legjobb és legegyszerűbb módja.
zenelejátszó alkalmazás természetesen van a készülékemen....ezen felül mi a teendőm?
tudom, letölteni...de hát...köszi előre is!
-
HF77
őstag
a nővérem telefonjának a képernyőjén egy ikon, ami smart touch néven fut jött elő!! de már kettő is van belőle!!!mármint az ikonból..! belemegy az alkalmazásokba hogy eltávolítsa és nem engedi.
gondolom letöltött valamit ezzel együtt...csak nem értem, miért nem törölhető!!!
röviden ennyi.... -
HF77
őstag
heló
megjelent ez a "valami" (smart touch) a tesóm telefonján és nem tudja törölni..!
tipp..? köszi -
HF77
őstag
sziasztok.
lehet hogy nem jó helyre írtam de ezt találtam elsőre!lenne egy olyan problémám hogy pár napja a telóm kezdőlapján, olyan 5-10 percenként megjelenik mindig valami reklám!!!
kezd már baromi idegesítő lenni, de nem tudok vele mit csinálni!!! mitől lehet?? hogy tudnám törölni, hogy ne jöjjön elő..??! meg hát nyeli a netem is folyamatosan...előfizetéses vagyok, de akkor is...
én arra gondolok, valami alkalmazás okozza, de hónapok óta nem töltöttem le semmit, ez pedig csak pár napja van.!!
próbálok képet is mellékelni, miről is van szó.
aki tud segítsen!!
köszi előre is!! -
HF77
őstag
Sziasztok!
kezdő vagyok ezen a téren azt azért jelezném....!
Most vettem meg az első okostelómat(ZTE Grand X In)és azt szeretném kérdezni hogy milyen cuccokat érdemes leszedni hogy valóban ki is használjam a készüléket??
játékokat is szeretnék futtatni rajta,főleg ingyenes verziókat!aki tud segíteni írjon :-)
kösziÜdv
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés