Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
cimbi186 #48395 üzenetére
Amit biztosan tudok ,hogy működik(mert azt használom én is),,,
xposed framework + gravity box...
Mindez ROOT után....
Ezen kívül még azt tudom elképzelni, hogy sok egyéb program is működne, csak root jog kellene hozzá...
De ez csak "okoskodás" biztosra nem tudom hogy igaz e,,és hogy pontosan melyik programot használd...
A fenti módszer,, eléggé "ágyúval verébre " történet,,,bár ha felteszed, biztos örömödet leled majd benne...
Nem kell másik ROM stb,,csak root,,uánna pedig egy .apk amit fel kell telepíteni...a többi már gyermekjáték...Szerk:
(#48400) cimbi186 :
p.csába....elkéstem -
törölt tag
válasz
cimbi186 #48395 üzenetére
Ez semmiképpen sem Android belenyúlás. Pont ezért nem tudják az Androidos alkalmazások megoldani. Csodálkozom is a dolgon, főleg egy ilyen Google közeli márka esetében. Szerintem a teló kernelében és/vagy romjában van a turpiszság és az nem annyi, hogy lemaradt egy menüpont. Én arra tippelek, hogy külön mappából játsza le a fájlokat, de ugyanaz a közös hangcsatorna, vagyis a kontroll. Ha így van, akkor ennek rendszer szintű megváltoztatására biztos nem ebben a topikban találsz megoldást. Arra tudok/tudunk ötleteket, hogy miként lehetne kicselezni. Az igényed szerintem alap, tehát biztos nem egyedül vagy ezzel a problémával. Első körben Gugliznék vmi ötletet. A javaslatok közül vagy a telóddal kapcsolatos topikokat, vagy az XDA developer fórumát preferálnám. Ennek hátránya, hogy mivel rendszer/kernel szintű beavatkozást sejtet, ezért minimum a root alapfeltétel lesz. Vagy maradsz az itteni ötleteknél. Én úgy gondolom, hogy amit javasoltam, az teljes körűen megfelel a leírt elvárásaidnak, sőt, további lehetőségek is vannak benne. A számítástechnikában soxor egyszerűbb megkerülni a problémát, mint megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest