Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fall-N #168913 üzenetére
Bakker 1 eszköz vs 1 user, mert eddig Te egy eszközös problémáról írtál -> amúgy gondoltam, hogy az első reagálás az ára lesz
(ez eddig nem volt kritérium....tudod, megint nincs rajta sapka
), szoktak lenni kedvezmények, lásd DrKapocs, nem feltétlen az első talált linkről kell megvenni
DrKapocs
Windows Hello-ról, pedig ennyit
Tökimanó
Az lehet, de az eredeti hsz-ban pont az szerepelt, hogy 1 eszközös a lifetime licensz, szóval ne nekem írd ezt hanem annak, aki aktívan használja és hülyeséget ír [link]
Amúgy 2011 tavaszán 1900 pénzért én is megvettem ezt [Jelszókezelő SafeInCloud] , de nem tudta eddig leváltani a Sticky-t -
DrKapocs
őstag
válasz
Fall-N #168913 üzenetére
Rákerestem, kapható kedvezmény, úgy 30 USD. Viszont Windows Hello támogatás nincs, így viszont elég macera Windowson a használata. Kényelmesebb és biztonságosabb az ujjadat odaérinteni az olvasóhoz, mint mások előtt jelszót gépelni. A Safeincloudban van Windows Hello támogatás, ami nagy előny, számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Házimozi belépő szinten
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth-headsetekről általában
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 8GB/128GB
- GAMER PC! - Ryzen 5 5600X - 16 GB DDR4 - RTX 2060 SUPER - 500GB SSD M.2 - 1 TB HDD
- Dell P2414H, 24" IPS, LED, Full HD, 8ms, VGA, DVI, DP, + HDMI, USB, PIVOT, Kecskemét
- I7 9700F (hibás)
- Philips +Thomson 6 fejes videó hibás állapot + Pace és Columbia sat box működőképesen egyben eladók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest