- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker #167755 üzenetére
A Fotók viszont tömörít rajta, ami egy átlag usernek hasznos lehet tárhelyspórolás miatt, Drive-ra viszont teljes méretben megy fel. Én pl csomót használom a Fotókban GCam-es mozgó képekből GIF készítését avagy kollázsok készítését. Nem kardoskodok egyik mellett sem, de kinek mi kell.
Mappa nézet viszont valóban jól jönne néha, de egész hatékony amúgy a Fotók keresője. Sokszor használom és nincs vele gond. Nekem pl nem lenne időm és idegrendszerem mindent mappázni.
Nálam céges levelezés is egy Inboxban van évekre bontva és mégis megvan mindig minden (pár 10ezer levél/év). De lehet én vagyok fordítva bekábelezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 - alap
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest