Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
mobilizmo #163537 üzenetére
Azért írtam a magiskba, mert először a Swift backup ugrott be a fejembe, hogy az kellene, de aztán mivel nincs root. Így tanácstalan lettem. Nekem majdnem minden Google keressem crok magis és crok és írása találat van. Így ez miatt is írtam oda. Aztán ott írta ez android vagy miui. Miui-ba nem hiszem, h járható a mentés ilyen formába, de neki elhiszem, h úgy van, a másik alternatíva a TWRP lenne amit írt, és ha jól értettem, akkor a TWRP android téma, és azért itt folytattam.
Azt viszont nem értem, h a fenti hsz-em miért lett offolva, akkor mégse android a TWRP kérdés?
Össze zavarodtam.
Migrate neo root kell nekik?Tudom, h mindig a legjobb megoldás a tiszta telepítés lesz, tiszta lappal, de elég jól testre szabtam, és nem szeretném simán csak törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest