Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
system/app/Browser.apk (ha jól tudom Xperia-d van, ott biztosan Browser.apk a neve).
Másik megoldás, ha telepíted a Root Uninstall vagy Root App Delete progit és uninstallálod a böngészőt.
A Chromeot meg felesleges rendszerprogramként telepíteni, mert akkor a belső tárhelyet foglalja, míg egyébként elvan az sd kártyán (ahol azért több szabad hely van).(#16315) dokee78: az nekem nem jött be (az App2SD progijuk viszont jó), én a Root Uninstallt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo