Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Hát ez nagyon gyenge! A Somatom pont annyi, mint az xyz123456. Nem mindegy? Csak egy nick. A mögötte levő mail is él. Most akkor mi a baj ezzel? Ami a beszólást illeti, semmi köze air -hez. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy nem először reagáltam ilyen feltételezésre. Nem szeretem az ilyet. Azzal, hogy vki torrentezik, keyloggert szeretne, még nem követ el semmilyen szabálysértést. Ha nyíltan leírja, hogy hálózatot szeretne feltörni, akkor sem! Sőt, tovább megyek. Az sért fórumszabályt, aki rosszhiszeműséget feltételez a fórumtársáról és ezt nyíltan le is írja. Vannak más lehetőségek is, ha rossz szándékot érez vki. Nem ír semmit, nem segít az illetőnek és kész. A technikai részéről már nem is szólva. Szerinted mit lehet feltörni egy mobiltelóról, egyszerű injektálással? Max egy wep -et, mert annál talán lefut a tízezer kérés/válasz, mielőtt lemerülne a teló. Vagy szted nekiáll a wpa -hoz kódtáblákkal varázsolni? Nemá! Játéknak, érdekességnek jó, de még akkor is vicc, ha a sajátját akarja feltörni.
-
air
nagyúr
Érdekes, hogy pont onnan érkezik a kiállás, akitől egyáltalán nem számítanék rá.

Soma!
Hamarosan segítséget fogok kérni abban, hogy legális PhotoShoppal hogyan tudnék otthon 10 és 20 ezreseket gyártani, persze kizárólag saját célra a Monopoly-ba és a Gazdálkodj okosan-ba.
Akkor is elvárom, hogy a jót feltételezd.
-
-
törölt tag
Én viszont tapasztalatból írom, mivel ilyet használok, pontosabban az elődjét, a 310 -et. Ahol van laptop, otthoni háló, okosteló, ott biztos lesz a zenehallgatáson kívül, más feladata is egy NAS -nak. Azt, hogy hamar behozza az árát, nem csak a villanyszámlára értettem. Egy laptop nem kifejezetten szerver feladatokra való.
-
Probert75
addikt
Köszönöm!
De sokkal régebbi jobb lenne. Egy haverom üzletkötő és a telóval beszélgetés közben felvett megrendeléseket ezzel játszotta vissza a központos csajnak. Mert ezt beszélgetés közben is tudta kezelni. Nem aludt ki a kijelző és bele is tudott húzni, akár előre, akár vissza is a felvételbe beszélgetés közben.
Az utóbbi pár frissítés óta pedig, ha vissza játszotta telefonba a felvett beszélgetést, mindig elsötétül és nem könnyű babrálni vele. -
Jakuu
őstag
Fast Image Viewer
En ezt hasznalom, mert nekem eleg egy gyors szimpla kepnezegeto, ami raadasul a nagy image filekkel is jol boldogul, ez pedig fontos nekem a nagyfelbontasu terkepeknel. Lehet tobb felekeppen rendezni es a nezetet is valtoztatni lehet, tehat tumbnailban is latod, a konyvtaron belul oket, ahol a nev mellett eltudod olvasni a felbontasukat is. -
-
quailstorm
félisten
Igen, van automata eltüntetés, egyszer olvastam valahol a Google mélyén.
Amúgy meg ahhoz képest, hogy azt mondod régen volt, szerintem én 2011-ig nem szálltam be a droid buliba, bár ebben nem vagyok biztos. A nem emulátor és saját készülék (nem ám kőcsönbe S5570i), az 2014. tavasz.
Az első emulátoros baromságaim el tudtam tüntetni még. Asszem Nokia N900 volt amit először regeltem playre. -
oncsi
őstag
De ki a tolvaj? Komolyan érdekel. Nem büntetőjogi értelemben, hanem csak itt a fórum szemében.Az, aki a villamoson kilopja a zsebedből a pénzt, majd szétszórja mindenkinek? Vagy az a nénike (Pistike) aki felkapja, és hazaviszi?
Azt hogy hívják a Net világában, aki feltör egy védet programot, majd felteszi a Net-re? És ki az aki használja a Neten talált programot. (most ne bonyolítsuk a történetet serial, meg kód törő programokkal. Mezei felhasználóról van szó)
Apropó Warez Mert az OK, hogy tilos a Warez, de mikortól számít wareznak egy program. -
punky10
addikt
A kérés csak annyi volt, hogy kipróbáljuk SIM nélkül.Nem akartam kivenni a tokból a gépet, majd kioperálni belőle a kártyát(nem egyszerű művelet....) így inkább repülőbe tettem, és kipróbáltam.Sejtettem a végeredményt, de megérzéseket nem kért a fórumtárs...
Egyébként sem hihetetlen a dolog,SIM nélkül is megy pl a vészhivás.... :
Füstjelekkel biztos nem kommunikál,mert abból kevés van benne,és az müködteti...Ha az a kevés is kijön belőle,akkor vége...
-
LonGleY
veterán
Valójában én megosztást nem is használok, mert vagy a telefont bűvölöm, vagy a gépet. A gép meg nem megy szerverként - fölöslegesen. Néha a Dropboxomban kutakodok a Solid Explorerrel, és ott meg eléggé bejön, hogy tempezés nélkül a(z igen) távoli fájlokat is át tudom nevezgetni, tudom őket pakolászni, nem úgy, mint pl. a File Commanderrel.
-
törölt tag
A routerben ki kell fizetni azt a vasat is, ami ki tudja hajtani azt az ac -s átvitelt. Meg az ac szabványos rádiómodult nem az alsó kategóriás routerekbe szerelik (mármint SOHO -n belül alsó kategória). Ott már Gigabitesek a portok, USB3 -as csatlakozó HDD -hez, 3/4G modem támogatás, szoftveres extrák, stb.
-
vicze
félisten
Na még mindig.

Ne keverd a NAND Flash-t, ami írtak, a NOR Flash-sel, amit EEP-hez is használtak, ezért idéztem be, hogy esszenciálisan különböznek.
Gyakorlatilag mindent ami írható és szilícium alapú flash memóriának nevezünk. A többi fogalom az elég ködös igazából, mert össze vissza lett a technológia alatta cserélgetve, de a neve sose változott mára elég nagy katyvasz az egész elnevezés többnyire. pl. egy SW zip-re mondod hogy ROM.
Tök non sense.Mostani telefonokban egy eMMC csatolófelületű/tokozású NAND Flash memória van. És ROM-nak hívjuk mint kb. mindent, ami belső memória és beépített nem cserélhető. Szóval inkább a ROM megnevezés nem cserélhető/bővíthető memóriára módosult.
-
vicze
félisten
Még mindig nem.

"Whereas EPROMs had to be completely erased before being rewritten, NAND type flash memory may be written and read in blocks (or pages) which are generally much smaller than the entire device."
A NAND telejsn külön típús, NOR-os EEP talán lehetett.
Amúgy hogy a leszólás tényleg hülyeség legyen. A ROM szó nagyon rég nem írhatatlan memóriát jelent, sőt szinte sose jelentett azt, inkább részegység nevévé vált. Milyen vicces is ROM-ot flashelni.

-
-
air
nagyúr
Persze költői túlzás volt, de nem csodálkozom, hogy pont neked kellett beszólni.
(Korábbi, itteni véleményeket idéztem.)
Belső tárhelynél azért elég kicsi az esélye, hogy rendesen vissza lehessen állítani mindent.
Mindjárt azért, mert a helyreállító appot jó eséllyel arra a tárhelyre fogja telepíteni, ahonnan vissza akarsz állítani. -
törölt tag
Szerintem nem. Sose tagadtam, hogy kedvelem a Dolphin -t. Ha vkinek problémája van vele, akkor igyekszem segíteni és ha látok újdonságot egy bétában, akkor közzéteszem. DE:
-Tudok kommunikálni a hibáiról is.
-Nem emlékszem, hogy írtam volna olyat, hogy "ezt telepítsd, mert ez az egyetlen, a tuti, az istenkirály böngésző!". Már csak azért sem, mert magam is használok mellette másikat is.Kovisoft:
Az imént leírtak alapján nem gondolod, hogy kicsit fals ez a statisztika? A hsz. -ek száma egy dolog és egy másik a tartalmuk. -
Mauzes
addikt
Itt másról van szó. A Térkép, illetve az összes lokáció igénylő alkalmazás tökéletesen működik akkor is (már ha talál jelet a teló), ha a hely mód csak eszközérzékelő (gps), és nem engedélyezem a Google helyszolgáltatást.
Ez a helyszolgáltatás felugró ablak arról kérdez, hogy engedélyezem-e, hogy a Google segítsen az alkalmazásoknak a helymeghatározásban, ami "névtelen helyadatok küldését jelenti a Google-nek, még akkor is, ha egyetlen alkalmazás sem fut".
Ezt én alapból nem tartanám jónak, de lehet, hogy én nem tudok valamit, ezért kérdeztem meg.
-
oncsi
őstag
Mint irtam nem ilyen a menü. Beállitások-Helyszolgáltatások-3 menűpont mint Saját hozzéférés tartozkodási helyhez; GPS; Google helyszolgáltatása. Mind ki van pipálva, mégis pl egy google.hu oldalon ismeretlen tartozkodási hely szöveg van.

Mellesleg ezen a Sony M-en nincs gyári böngésző, csak a Chrome. Honnan lehet letölteni a gyári droid böngésző-t? -
törölt tag

De nem csak ez. Szeretem az Androidot (bár nagyon nem tetszik a fejlesztési irány) és a Google néhány egyéb szolgáltatását is kedvelem, használom (pl. Térkép, vagy Gmail). Tulképp a Chrome -mal, mint böngészővel sincs bajom (nem is lehet, hisz nem is ismerem). Bocs, egy mégis: nincs hozzá LastPass addon és már webes felületen sem működik Chrome -on, egy G. korlátozás miatt. Viszont amit a Google a G+, vagy a Chrome "népszerűsítésének" érdekében művel, az nekem túl direkt, túl erőszakos. Az ilyesmi belőlem rögtön a "csakazértse" hozzáállást váltja ki. Ha nem tolná a képembe minden G -s, webes felületen azt, hogy váltsak a modern és tutijó Chrome -ra, akkor talán még ki is próbálnám. -
törölt tag
Tudod jól, hogy a wifis átvitelt nagyon sok dolog befolyásolja. Az S2 -vel, ha megfeszültem, akkor sem tudtam 5MB/s fölé menni. Ez a kínai kütyü is ennyit tud, egészen addig, amíg át nem váltok 5GHz -re. Ebben AC -s modul van, ami ezen a frekvencián érvényesül. Sajnos, nekem csak N -es a routerem, de így is hozza a 10MB/s -t. De a közvetlen átvitel nem a sebesség miatt hasznos. Olyankor jön jól, amikor nincs router és úgy kéne adatot átvinni.
-
törölt tag
Wifi directet nem használom. Én a hagyományos módszereket szeretem. IP -k, portok. Servers Ultimate, de erről már beszéltünk korábban. De magát, a droidok közötti, hotspotos (vagyis Acces Point) módszert napi szinten, oda-vissza használom.
A hotspot meg hogy a túróba ne lenne belső háló is egyben? A hotspotot adó droid többnyire a 192.168.43.0 IP -t használja és a 192.168.43.1 -et osztja az első, csatlakozó kliensnek. Mi ez, ha nem egy klasszikus, belső háló?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- OLED TV topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Android 4.4.2 EMUI 3.0, köze lehet hozzá?

Csak zenehallgatásra már 10 körül is lehet kapni, de jól használható, funkciógazdag NAS is van

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Korábbi, itteni véleményeket idéztem.)

crok
mobilizmo